keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Olen miettinyt...

... että mitä, jos tämä kevään poikkeustilanne olisi tapahtunut syksyllä pimeänä aikana, niin kuinka vaikeaa se silloin olisi ollut ihmisille, kun ei olisi ollut edes välttämättä lämpöä ja aurinkoa? Ei tosin pidä vielä huokaista helpotuksesta, sillä kuka tietää, mitä meillä on syksyllä vastassa.... että kuinka innoissaan ihmiset menevät kaiken tämän jälkeen työpaikoille? Kaikkien näiden ties kuinka monen etätyöviikon jälkeen, niin voisi kuvitella, että ihmiset menevät innolla työpaikoille eivätkä enää tee etätöitä niin paljon, onkohan näin?

... että kuinka innoissaan ihmiset vielä leipovat sämpylöitä ja tekevät makaronilaatikkoa? Makaronilaatikko nimittäin listattiin näiden menneiden viikkojen suosikkiruoaksi. Sillä itsekin olen välillä hieman kyllästynyt sämpylöiden tekemiseen, vaikka kieltämättä ovathan ne aika hyviä tuoreina. ... että kuinka täynnä ruokaravintolat joskus ovat? Sitten joskus kenties ensi viikolla, kun ravintolat taas saavat olla auki, niin kuinka suuri ruuhka sinne muodostuu, kun ihmiset menevät niihin?

.... että onko tämä nyt uutta normaalia? Vai palaammeko vielä joskus entiseen, siis aikaan ennen virusta?

Sellaista tänään. Mitä sinä olet miettinyt viime aikoina?

2 kommenttia:

 1. Jaa-a, on vaikea kuvitella miten tämän jälkeen toimitaan. Saattaa olla, että joku on oikein mieltynyt etätyöhön, varsinkin jos sitä ei tarvitse ihan just minuutilleen tehdä. On ehkä tottunut ns. vapauteen, ei työmatkoja, ei ikävää pomoa niskassa, ei ruokalaruokaa . . . Ravintoloiden luulisin täyttyvän, janoista väkeä ja nälkäistä koska take-awaytkin ovat maistuneet niin miksei vasta valmistunut ruoka oikealta lautaselta.
  Sitä mietin, että loppuuko tämä lymyily ja kanssakulkijoiden väistely. Saako enää koskaan jutella tuntemattoman kanssa kadulla tai metrossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikessa kaksi puolta; jotkut yritykset varmaan tykästyneetkin antaa työntekijöille etätyömahdollisuutta. Ja sama tullut mieleen, että väistelläänkö me yhä enemmän ja enemmän tulevaisuudessa. :/ Ja toivottavasti saa ja saa vielä vastauksen takaisinkin!

   Poista