perjantai 22. toukokuuta 2020

Puikkoperjantai: Helatorstaiviikon käsityökuulumiset

Tämä viikko on taas tuntunut aika arkimaiselta, mutta onneksi viikko olikin lyhyt - kiitos helatorstain! En voi kyllä uskoa, että ensi viikko on viimeinen toukokuun viikko! Aika hurjaa! Minne toukokuu meni, ja mun mielestä toukokuu ei edes mennyt mitenkään nopeasti. Tämä kevät on kyllä ollut yhtä tunteiden vuoristorataa oikeastaan kaikessa ja välillä mietin, että onkohan kesä samanlainen.


Tällä hetkellä ideoita on niin paljon, että tuntuu, etten oikein saa mitään aikaiseksi. Olen keskittynyt nyt lähinnä toteuttamaan omia ideoita ja jättää perinteiset raitasukat ja muut käsityöt pois. Siksi ehkä myös tuntuu, etten oikein saa valmiiksi mitään. Omien ideoiden toteuttaminen ja niiden saattaminen ohjemuotoon on muuten yllättävän työlästä. Ainakin, jos niitä ideoita tulee aina lisää ja lisää :D 

Enää en edes oikein jaksa laskea keskeneräisiä käsitöitä, sillä niitä on aivan liikaa, kun nyt on tullut näitä omia projekteja muiden rinnalle. Olen purkanut tällä viikolla kaksi keskeneräistä. Toinen oli ikuisuuskeskeneräinen hame, jonka olen aloittanut ehkä viime vuonna. Toinen oli puolestaan palmikkosukkamalli, mutta koska se ei ole edistynyt tarpeeksi moneen kuukauteen, niin purin sen. Tosin sillä ajatuksella, että tulen sen jossain vaiheessa kyllä tekemään, sitten kun on taas enemmän aikaa keskittyä siihen. Kesätoppikaan ei ole vielä valmis, mutta yritän saada sen valmiiksi toukokuussa.

Tämän viikon parhaita on: mm.
**  ideat, ideat, ideat. Käsitöissä on kyllä parasta ideat. Tämä viikko on kyllä ollut niin idearikas etten muista, onko näin paljon ideoita ollut koskaan aiemmin. En oikeastaan malta odottaa, että pääsisin näkemään ne kaikki valmiina.

** langat, langat, langat. Olen löytänyt itseni tällä viikolla useammin oman lankakätköjen luota. Ilmeisesti tämäkin on ideapaljouden ansiota. Hyvä puoli tässä on, etten ole löytänyt itseäni tilaamasta lankoja. Huono puoli taas se, että huomaa, ettei itsellä ole läheskään kaikkia lankoja kaikkien ideoiden toteutukseen ja jossain vaiheessa on mahdollisesti tilattava lankaa. No pikku hiljaa, pikku hiljaa. 

** luonto. Olen nyt jostain syystä inspiroitunut ihan älyttömästi luonnosta viime aikoina. Ehkä se on tämä kesä ja puhjenneet lehdet, mutta näen luonnossa aika paljon kaikkea kivaa. Ja muutakin kuin ne makrameekepit. Makrameesta puheen ollen, sekin projekti vielä odottelee ja lieva taantuminen on tullut. Mutta yritän tämän kesän (tai vuoden) aikana ainakin kokeilla makrameeta.

Hei hei, mitä sinulle kuuluu? Mistä olet inspiroitunut tällä viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti