perjantai 15. toukokuuta 2020

Puikkoperjantai: Toukokuun keskeneräisiä

Toukokuu on jo puolessa välissä, mutta minusta toukokuu on silti mennyt ihan sopivaa vauhtia, ei liian nopeasti eikä liian hitaasti. Ensimmäiset valmistuneet työtkin ovat jo valmistuneet ja olen selättänyt ehkä yksinäisten villasukkien kirouksen. On niitä keskeneräisiä villasukkia, mutta osa niistä on saanut parinkin. Saatoin myös vihdoinkin päättää, millainen kesäkuun sukkalaatikkoprojektin sukka on. Se tuli oikeastaan ihan vahingossa, mutta olen aika tyytyväinen siihen. Sekä olen lisäksi keksinyt ehkä heinäkuun sukankin. Mutta näistä lisää myöhemmin!


Muita keskeneräisiä on kesätoppi, joka on etukappaleen yläosaa ja viimeistelyjä vaille valmis. Se saattaa tulla valmiiksi toukokuussa, jos vain ehdin neulomaan sitä. Mielessä on ollut taas tuhat ja yksi ideaa, mutta liian vähän aikaa niiden toteuttamiseen. Kävimme tällä viikolla mökilläkin, ja varauduin sinne isolla lankakeräsäkillä, mutta lopputulos oli se, etten neulonut juurikaan mitään mökillä. Aika perus siis :D Onneksi on sentään automatkat, jolloin ehtii aina neulomaan edes pari riviä.

Kuvassa näkyvät sukat ovat muuten aloitettu siitä Novitan paketista tulleesta vadelmanpunaisesta seiskaveikasta. Se on kyllä kiva väri!

Tämän viikon parhaita asioita:

** sukkalaatikon kesä- ja heinäkuun sukat

** kivoja makrameekeppejä löydetty. Voiko innostua kepeistä? :D Taisin ryhtyä heti toimeen makrameejuttujen kanssa :D Olen odottanut Novitan makrameekoulua aina keskiviikkoisin, mutta se oli vielä tältäkin viikolta siirretty ja nyt taidan alkaa itse opettelemaan sitä :D Olettaisin, että se vain olisi itselleni helpompaa tuollaisen kässäkoulun tapaisesti. Toivottavasti se siis olisi piakkoin tulossa Novitan IGTV -kanavalla!

** yksinäisten villasukkien kriisi mahdollisesti selätetty ja ensimmäinen toukokuun käsityö on valmistunut. Tästäkin lisää myöhemmin!

Mikä on ollut sinun viikkosi paras hetki?

2 kommenttia:

  1. Minulla ei ole nyt tullut pitkään aikaan valmista raportoitavaa blogiin ja on muutenkin joku ihme aloita ja pura -kausi. Olen ainakin neljät sukat jo aloittanut ja purkanut! Nyt sain uudet sukat puikoille, katsotaan, miten niiden käy, tuleeko sukkalaatikkoon tänä vuonna tarpeeksi sukkia vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, voi ei, tiedän tuon aloita ja pura -kauden :/ Mutta onneksi nää on vain kausia ja kohta varmaan pääset vauhtiin taas neulomisessa! :) Kiva kun kommentoit!

      Poista