perjantai 1. toukokuuta 2020

Puikkoperjantai: Hello May ja toukokuun ekat käsityöjutut

Ja hyvää vappua ja toukokuun ensimmäistä! Muistamme tämän vapun kyllä varmasti ikimuistoisena, sillä monella ovat vappuperinteet jääneet pois tai ainakin muuttaneet muotoa. Tämä viikko oli taas töiden puolelta lyhyt viikko, ja jotenkin koko viikko on mennyt sellaisessa odottavassa tunnelmassa. Vaikka meillä ei mitään erityisiä vappusuunnitelmia ollutkaan, niin silti sitä vappua on vain jollain tasolla odottanut.Käsitöiden puolelta tämä viikko on mennyt myös neutraaleissa tunnelmissa. Tein taannoin muutamat villasukat, ja huomasin, että jälleen kerran kaipaan jotain muuta. Hetken mielijohteesta aloitin sitten neuletopin. Tämä on Novitan kesänumerosta. Mielessä olisi myös villapaidat, mutta ehkä kesän kannalta parempi, että aloitin topin. Olen kuitenkin haaveillut eräästä villapaidasta jo tovin, mutta en ole vielä tilannut lankoja. Sitten kun olen päättänyt, että teen sen villapaidan, niin tilaan langat :D Viime viikkoon verrattuna jotain keskeneräisiä on tullut valmiiksi, mutta myös jotain on taas aloitettukin. Keskeneräisiä tällä hetkellä on noin 3 kpl.Viikon parhaat asiat:

** Neuletopit ja Novitan Baby Wool Tämä lanka on ollut lankakaapissani jo ikuisuuden ja nyt sain sille käyttöä. Tosin jotain muuta käyttöä, mitä ostaessani olin kuvitellut. Samalla aloin haaveilla toisesta neuletopista, kun sain ideoita tätä ensimmäistä neuloessani :D


** Raidat (edelleen). Rakastan raitoja ja siitä ei pääse yli eikä ympäri! <3

** Sydämet. Olen koukuttunut sydämien tekemiseen neuletöissä. Tästähän oli jo esimakua täällä tämän pussukan muodossa.

Mutta nyt toivottelen oikein mukavaa toukokuuta, ja hei, piakkoin saan esitellä sukkalaatikon toukokuun sukkaparin! Se on keltaista ;)

Viikonloppuna luvassa myös katsaus huhtikuun kulutukseen ja ostettuihin lankoihin! Nyt mukavaa vappuperjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti