perjantai 8. toukokuuta 2020

Puikkoperjantai: Tämän viikon käsityöintoilut

Tämä viikko on ollut kyllä pitkästä aikaa aika ihana viikko! En tiedä, onko se tämä alkava kesä ja aurinko vai mikä, mutta on ollut aika mahtava fiilis koko viikon ja se on myös muuten heijastunut käsitöihinkin! Olen aloittanut tällä viikolla aivan liian monia käsitöitä, mutta annan sen itselleni anteeksi kaiken hyvän fiiliksen vuoksi :D Enkä edes muuten ala nyt laskemaan keskeneräisiä. Niitä on liikaa :D Yksinäisiä villasukkiakin on taas ilmestynyt, mutta ehkäpä niille taas parikin ilmaantuu jonain päivänä. Jos tällä hetkellä pitäisi valita kaksi väriä, niin mun valinnat olisivat keltainen ja pinkki! <3


Tällä viikolla mietin myös kesä- ja heinäkuun sukkapareja sukkalaatikkohaasteessa, mutta en tainnut sitten kuitenkaan olla varma niistä. Aloitin nimittäin erään sukkaparin, mutta en taidakaan tehdä sitä sukkalaatikkohaasteeseen. Haluaisin kesäkuun sukkaparin olevan enemmän kesäinen ja en haluaisi tilata uusia lankoja näitä villasukkapareja varten. Kaikki olisi siis löydyttävä omista varastoista.

Viikon parhaat jutut:

** Novitan Instalivet keskiviikkoisin. Novita on nyt pitänyt keskiviikkoisin instalivejä, joissa tehdään aina jokin käsityö. Tällä viikolla olisi ollut vuorossa makramee ja odotin sitä todella innoissani, mutta se tuleekin vasta ensi viikolla. Olen nyt ollut viime aikoina aika innoissani makrameista (vaikka en ole kuitenkaan vielä tilannut mitään makrameelankoja.)

** Sitruunankeltainen väri. Aijaijai <3 Sitruunankeltaisesta väristä ajattelin suunnitella jotain sitruunamaista.

** Puuvillalangat ja kesätopit. Kesätopit edelleen <3 Mikä siinä onkin, että puuvillalangat ikäänkuin keksitään uudelleen aina näin ennen kesää. Etsiessäni sopivia lankoja makrameetyöhön, niin aloin intoilla myös muistakin puuvillalangoista. Viikon paras käsityö on kyllä kesätoppi, niin paras, että päätin, että teen myös toisen.

Miten sinun viikkosi on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti