lauantai 30. toukokuuta 2020

Neulebingo2020: Eka bingorivi saatu!

Kappas kappas, huomasin tässä taannoin, että ensimmäinen bingorivi on saatu! Se tuli vähän niinkuin huomaamatta, sillä neulebingo ei ole ollut yhtään mielessä tässä viime kuukausina. Vähän sattumalta muutenkin muistin koko neulebingon ja sen pohjalta aloin sitten laskea rukseja. 



Bingo tuli siis ihan yläriville, sillä viimeisimpänä valmistui toukokuussa pieniä vauvan sukkia. Ne olivatkin aika hetken mielijohteesta aloitettuja, sillä yhtenä iltana aloin vain tehdä pienen pieniä valepalmikkosukkia. Koska niille ei nyt ole vauvaa lähipiirissä, niin voin laittaa ne hyväntekeväisyyteen sitten, kun se on taas sallittua. Maaliskuussa täällä kirjoittelin välicheckiä neulebingosta, ja silloin ei ollut vielä villapaitakaan valmis. 


Tämä on kyllä hauska haaste ja jatkan kyllä bingoilua edelleenkin. Katsotaan, minne tulee seuraava bingorivi. Tuolla aiemmassa postauksessa veikkasin aika lähelle oikeaa, että ylärivi on mahdollinen bingorivi. Veikkasin myös oikeanpuoleista riviä, mutta sepä jäi palmikkosukista ja piposta uupumaan. Luulenpa, että pipotehdas pyörähtää käyntiin syksymmällä. :D Seuraavasta bingorivistä ei kyllä ole tällä hetkellä aavistustakaan, sillä sen verran tunteella teen käsitöitä, enkä siis suunnittele niitä tämän mukaan :D Helpointa olisi varmaan tehdä neulelahja, niin vasemmanpuoleinen pystyrivi olisi bingo. Tai sitten Neulekekkerit -kirjasta jokin ohje, niin sekin olisi helposti saavutettavissa. Katsotaanpa sitten seuraavan kerran tilanne, kun seuraava bingorivi on saatu.Jostain syystä myös voitettu huiviohje on kummitellut mielessä ja haluaisin aloittaa huivin neulomisen. Siitä on meinaan aikaa, kun olen viimeksi neulonut huivia.
 

Miltä sinun neulebingosi näyttää tällä hetkellä? Oletko saanut bingoriviä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti