maanantai 11. toukokuuta 2020

Novitan lankapaketin esittely: mitä ajattelin neuloa näistä

Toukokuussa en tule selviytymään ilman lankojen ostamista, sillä taannoin tein pienen lankatilauksen Novitalle. Mutta tällä kertaa näistä kaikista langoista on jo suunnitelmat valmiina. Tai ainakin melkein. Olkoon tämä äitienpäivälahjani minulta minulle :D Saahan itselle ostaa äitienpäivälahjan? ;)

Tällä hetkellä yksi keskeneräisistä käsitöistä on eräs kesätoppi. Se on ihan erään ohjeen mukaan ja neulon sitä Novitan Baby Woolista. Samalla tätä neuloessa sain myös idean eräänlaisesta erilaisesta toisesta topista, ja pakkohan se on laittaa heti toteutukseen, kun tämä ensimmäinen on valmis. Tilasin nämä tummanpunaiset Baby Woolit siis sitä toppia varten. En oikeastaan malta odottaa, että pääsisin jo sitä aloittamaan, mutta en toisaalta halua, että on kaksi toppia keskeneräisenä. Joten yritän tehdä siis ensimmäisen valmiiksi, ennen  kuin aloitan uutta! Nämä Baby Woolit olivat muuten Novitan verkkokaupassa alennuspuolella, ja olikohan ihan pari euroa kerä ja saan aika halvalla uuden topin. Baby Wool on muuten itselleni aika uusi tuttavuus ja kerron siitä enemmän, kun saan ekan topin valmiiksi. Näistä kyllä tekisi vaikka mitä muutakin. Ne ovat minusta sen verran ihania <3 Ja tämä väri on jotenkin niin mun lemppariväri. Sopii syksyyn niin hyvin, sillä oletettavasti se toppi on valmiina vasta syksyllä! Väri on siis tämä kirsikka.

Lisäksi paketista kuoritui nämä Novitan seiskaveikat. Tuo sitruunankeltainen on niin ihanan keltainen, etten vain voinut vastustaa sitä. Siitä on suunnitelmissa eräät sukat, joita en ole vielä suunnitellut ihan loppuun asti. Sen sijaan valkoista tarvitsee aina, joten valkoinen kerä hyppäsi mukaan ihan vain, koska sitä tarvitsee aina, eikä tällä hetkellä ollut enää kovin paljon sopivaa valkoista. :D Huomasin myös, että minulla ei ole muunväristä punaista kuin joulunpunainen ja tuo vadelmanpunainen oli sopivasti tarjouksessa, niin nappasin senkin mukaan. Nyt kun katson näitä värejä tässä järjestyksessä, niin olisipa muuten aika hyvät näinkin yhdistettynä :D Saapi nähdä, että mitä keksin tuosta punaisesta. 

Langat ovat kyllä varsinaista terapiaa aina, sillä voisin pyöritellä niitä, vaikka kuinka paljon laatikoissa, ja hyllyissä ja käsissä :D Ja niistä tulee niin hyvälle tuulellekin aina. Vaikka kuinka paljon väsyttäisi tai muuta, mutta eipä tarvitse olla kuin hetki järjestelemässä lankoja, niin on jo parempi mieli. Onko muilla näin? :D Ja mikäänhän ei ole tietenkään parempaa, kun ja jos saa jonkin idean ja nähdä se valmiina. 

Semmoinen pieni paketti tällä kertaa. Mitäs piditte? Mitä muuten tykkäätte tällaisista lankapaketin esittelyistä? Pitäisikö näitä olla enemmänkin täällä blogin puolella vai jätänkö suosiolla nämä Instagramin puolelle?

Mitäs itse tekisit näistä langoista?

2 kommenttia:

  1. En tiedä mutta oli kiva lukea ihan vain tällaisia ajatuksia, mitä olet suunnitellut tekeväsi! Iloisen värisiä lankoja. Hyvää kevään jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teresa ja kiva että tykkäsit! Minusta on kiva suunnitella langoista tekemisiä ja nyt kun on ollut hieman haastavaa tehdä näitä Instastoryissä niin päätin tehdä tämän tänne. :)

      Poista