lauantai 23. toukokuuta 2020

Tämän kevään parhaat asiat

Hei hei, kesä on kohta täällä! Ihanaa <3 Siksipä nyt on hyvä listata tämän kevään parhaat asiat. Vaikka tämä kevät jää kyllä mieleen varmasti kaikilla tämän poikkeavan tilanteen takia, niin on tässä keväässä ollut paljon hyvääkin. Eihän tässä nyt varmastikaan kaikki parhaat asiat ole, mutta voin sitten vuoden päästä katsoa, että mistä olen intoillut tänä vuonna.** paras keksiresepti. Seuraan Instagramissa mm. leipojia ja yksi suosikkini on kanelitytön kakkuparatiisi -niminen instatili. Sieltä bongasin jo aikoja sitten erään herkun keksireseptin, nimittäin fariinicookiet. Näitä on tullut leivottua tänä keväänä aivan liikaakin. Mutta ne ovat niin herkullisia <3 En olisi uskonut, että jäisin johonkin keksireseptiin koukkuun, mutta niinpä vain jäin tähän. Olen niin iloinen, että päätin kokeilla tänä keväänä näitä keksejä. Resepti on siis tämä fariinicookiet. Ne ovat äärimmäisen helppoja tehdä. Aluksi saatoin tuskastella noiden grammamäärien kanssa, sillä yleensä leivon desilitroissa, mutta siihenkin tottuu ja ne mittaa todella helposti grammoinakin. Täytyy vain omistaa keittiövaaka. Valmiiden keksien kanssa en sitten ole ollutkaan yhtä tarkka ja minun keksini ovat painaneet 22 g - 30 g väliltä. Iso suositus tälle reseptille!

** kauppojen uutuustuotteet. Kun olemme viettäneet niin paljon aikaa kotonamme, niin huomioni on kiinnittynyt enemmän kauppojen ja elintarvikevalmistajien uutuustuotteisiin. Olemmehan leiponeet ja laittaneet ruokaa enemmän, niin olemme mahdollisesti kaivanneet myös arjen helpotuksia ruoan laittoon. Itse löysin erään Valion uutuustuotteen, joka helpotti meidän arkiruokailua paljon. Meillä ei ole syöty kovin paljon koskaan perinteistä nakkikastiketta, koska olen äärimmäisen huono ruskeiden kastikkeiden valmistaja. Siksipä tämä täydellinen Valion ruskea kastike oli meille arjen todellinen pelastaja. Voisiko ruoanlaitto olla helpompaa enää, paistat nakit ja lisäät tuon kastikkeen ja ruoka (kastikeosuus) on valmis? Iso suositus siis tällekin valmiille kastikkeelle. Siitä löytyy myös curryversio ja suosittelen myös sitäkin!

** neulominen ja pitsineuleet. Tänä keväänä olen ollut entistä enemmän innostuneempi neulomisesta. Siitä jo kertoo blogin päivitystahti sekä kaikki ideat, joita on tullut ja tulee koko ajan mieleen. En oikeasti malttaisi, että pääsisin toteuttamaan kaikki hulluimmatkin ideat :D Olen ollut aina palmikoiden ystävä ja olen toki edelleen, mutta nyt viime aikoina olen ollut entistä innostuneempi pitsineuleistakin. Mielessä jopa risteili ajatus omasta kaulahuivista, joskin suhteellisen helposta mallista.

Okei, on niitä muitakin ihania ja parhaita asioita toki, tässä vain osa. Halusin vain vinkata tämän maailman parhaan keksireseptin sekä arkiruoan helpottajavinkin. 

Mitkä ovat sinun parhaat asiat olleet tänä keväänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti