perjantai 19. helmikuuta 2021

Neulemaraton: Projektipussihousut ja surmansilmukkamerkki

Nyt eletään jo viidettä päivää neulemaratonissa ja tämän päivän aihe näkyy otsikossa. Minun piti hieman miettiä, että mitä tällä oikein tarkoitetaan. Mutta ajattelin nyt kertoa omista neulomisprojektien säilytystavoista tai -paikoista. Minulla ei ole mitään varsinaista projektipussukkaa, jossa säilyttäisin kaikkia keskeneräisiä käsitöitäni. Yleensä otan esimerkiksi automatkoille kangaskassin neuletyölle ja niinpä kangaskasseista ja erilaisista muunlaisista kasseista on tullut minulle käsityöprojektien säilytyspaikkoja. 


Ostin kyllä erään korin jo viime vuoden puolella kaikkien käsitöiden säilyttämispaikaksi, mutta koriin on valitettavasti eksynyt lankoja, käsityölehtiä ja jotain muuta sälääkin. Taitaa siellä jokin keskeneräinenkin majailla, mutta täytyisi varmaan järjestellä se uudelleen, niin keskeneräiset saisivat sieltä lisää paikkoja. Tällä hetkellä valitettavasti keskeneräisiä töitä löytyy vähän sieltä ja täältä. Yleensä ne majailevat sohvalla. Koska neulomisaikani on kerros silloin, kerros tällöin, niin on hyvä, että jokin helppo työ on saatavilla lähellä :D Tai näin ainakin olen sen järkeillyt ja perustellut näitä keskeneräispaikkojani! :D

Jännä, kun kirjoittaa näistä, niin tekisi mieli heti mennä järjestelemään keskeneräiset hieman paremmin. Eli toivon tämänkin myötä, että järjestelen keskeneräiset piakkoin uuteen uskoon! Ehkä jopa jo tänään!

Missä sinä säilytät keskeneräisiä käsitöitäsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti