sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Neulemaraton: Viimeisen päivän tunnelmia ja maratonin tulos

Neulemaraton on päättymässä ja yhdistelinkin kahden viimeisen päivän kuvahaasteen aiheet. Neulemaraton päättyi itselläni hieman ristiriitaisiin tunnelmiin, mutta silti ihan hyvissä fiiliksissä. Maratonin aikana tuli koettua sukkaähky ja neulejumi, mutta myös kaikkea ihanaa päätyi puikoille tällä viikolla ja ideoita ainakin tuplasti enemmän!


Ihaninta oli saada puikoille vaaleanpunaiset lehtikuvioiset villasukat, joiden idea oli ollut mielessä pitkään. Päätin neuloa ne Jalovillan vaaleanpunaisesta langasta, joka on minusta aika ihanaa. Neulemaratonin aikana tuli neulottua vaihtelevasti, lähinnä sukkia tai sukille pareja. Yritän nyt saada parittomille sukille parit ja sen jälkeen toivottavasti jotain muuta kuin villasukkia. Nyt on aika ottaa puikoille pidempikestoisia neulomistöitä. Niin ja lisäksi yritän saada maaliskuun sukkaparin vauhtiin, sillä maaliskuuhan on jo ihan kohta! 

Neulemaratonin tulos on siis 3 valmistunutta sukkaparia, 1 aloitettu työ ja grammoja ehkä on n. 200g. Uusia töitä tuli aloitettua vähemmän kuin mitä odotin. Taisin aloittaa nimittäin vain yhden pipon sekä lehtikuvioiset sukat. Hyvin rennosti osallistuinkin tähän neulemaratoniin ja enpä luonut pahemmin mitään suunnitelmia. Tavoitteena oli vain neuloa rennolla fiiliksellä ja se tavoite ainakin täyttyi. 

Näihin sunnuntaitunnelmiin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti