tiistai 16. helmikuuta 2021

Neulemaraton: Hurmaava yksityiskohta

Yksityiskohdista. Tämän päivän neulemaratonin neulekuvahaasteessa oli aiheena hurmaava yksityiskohta. Pienet kivat tai söpöt yksityiskohdat tekevät neuletyöstä just sen täydellisen neuletyön. Monesti ohjetta suunnitellessa mietin yksityiskohtia, vaikka fiksuinta olisi varmaan miettiä suuria linjoja tai muuta käytännöllisyyttä. Tykkään yksityiskohdista ja monesti niiden ei tarvitse olla kuin se jokin pieni helppo juttu. Esimerkiksi palmikkosukissa tykkään, jos palmikot vaikka menevät ristikkäisiin suuntiin eri sukissa. 

 

Tammikuun sukkaparissa yksityiskohta oli aaltoileva reuna sekä kukkamainen resori. Helmikuun sukkaparissa se yksityiskohta on helmineule. Palmikoilla saa luotua niin paljon kaikenlaista ja muuttamalla jotain pientä juttua, niin sukka onkin erinäköinen.

Tämänhetkisissä neuletöissä erilaisia yksityiskohtia saattavat olla esimerkiksi lehtikuvio, raidat ja varren resori. Perussukkaankin saa jännän erilaista vaihtelua, jos siihen luo esimerkiksi valepalmikkoresorin tai yksi takakautta oikein resorin. Jota en muuten olekaan tehnyt pitkään aikaan. Minut hurmaa siis yksityiskohdissa niiden yksinkertaisuus, mutta jokin pieni twist. 

Mikä sinun mielestä on kaikista kivoin yksityiskohta neuletöissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti