perjantai 5. helmikuuta 2021

Tammikuun sukkapari: Chocolate brownie - villasukkaohje saatavilla nyt!

Tammikuu oli ja meni, mutta nyt viimein aika esitellä tammikuun sukkapari. Kerroin jo aiemmin, että osallistun sukkalaatikkohaasteeseen omalla tavallani eli siten, että julkaisen joka kuukausi yhden ohjeen täällä blogissa. Tammikuun sukkapari on nyt hitusen myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D


Turha kait kertoa, että mistä nämä saivat alkunsa, nimittäin mokkapaloista lähti ihan ensimmäinen inspiraatio. :D Tein viime vuoden lopussa pienen aiheaihion joka kuukaudelle, miltä pohjalta siis suunnittelen ohjeet. No, tammikuun yhtenä aiheena oli lumi, mutta kappas ei ollut oikein inspistä lumiaiheiseen sukkapariin. Yritin kyllä jonkin verran työstää jotain lumiaiheista ohjetta, mutta kun se ei oikein auennut, niin silloin on suunnitelta jotain muuta fiiliksen mukaan. Taisin myös kysellä Instagramin puolella, että kumpi aihe olisi mieluinen lumi vai suklaa ja lumi taisi voittaa, ellen ihan väärin muista. Tästä on jo nimittäin jo jonkin verran aikaa. Mutta vaikka tykkäänkin ottaa seuraajien mielipiteitä huomioon ja kysellä aika useinkin eri asioita, niin silti on todettava, että villasukkien suunnittelussa on vain kyllä tehtävä oman fiiliksen mukaan, ja sen, että mikä tuntuu itsestä kivalta. Varmasti olisin saanut kivan lumiaiheisen ohjeenkin, mutta oma mielenkiinto oli nyt enemmän suklaan kannalla ja tällaiset näistä tuli! Tulipas nyt pieni tarinakin kerrottua ohjeen takaa. :)


Ohje tosiaan löytyy nyt Ravelrystä ja mejate.fi -verkkokaupasta. Ohjeessa on kuvalliset kaaviot kirjoneuleelle ja se on suunniteltu siten, että olisi myös helppo aloittelijoillekin. Koska en ole itsekään mikään proneuloja kirjoneuleessa, niin lähden yleensä lähtökohtaisesti aina siitä, että ohje on helppo ja sopii aloittelijoille. Ohje on noin 38-40 koolle ja tarvitset kolmea eri väristä lankaa, joissa tiheys on 100 g = 200 m. Alla linkit ohjeeseen:

Me ja Te verkkokaupasta

Ravelryyn 

Neulomisintoa kaikille ja hei, mikäli hankit ohjeeni, niin tägääthän minut esim. Instagramissa niin jaan kuvasi omissa stooreissani. Ohjeeni ovat testineulottu, mutta mikäli huomaat ohjeissa jotain epäselvyyttä, niin otathan yhteyttä minuun, niin katsotaan yhdessä sitä! :)

PS: Helmikuun sukkaparin ohje on tulossa helmikuussa piakkoin ja pieni vinkki: se ei ole kirjoneuletta! ;) Ja Huom! Viime vuoden neuleohjeet poistuvat mejate -verkkokaupasta helmikuun jälkeen ja lisäsin pienen alennuksen niihin vielä ;) Alla vielä linkit osaan niistä.

Sitruuna-laku palat villasukkaohje

Suklaahippuset villasukkaohje 

2 kommenttia: