sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Ryhmä Hau Samppa -villasukat lapselle

Tämä taisi olla sukkaloton neljäs arpa. En enää kyllä muista, missä järjestyksessä mikäkin on tullut, kun loppupelissä näitä sukkaloton arpoja neuloo aika nopeasti. Tiedä sitten, johtuuko se siitä, että haluaa ottaa uuden arvan pian vai siitä, kuinka innoissani olen ollut :D Tai siitä, että tähän mennessä olleet arvat ovat olleet aika helppoja ja nopeita töitä. Mutta minulla oli joskus taannoin idea, että olisi kiva neuloa ryhmä hau -villasukat lapselle. Näitähän näkee aina välillä Pinterestissä, mutta ovat olleet minulle ainakin liian vaikeita kirjoneuleita, että tässä(kin) asiassa piti taas soveltaa itse :D En kuitenkaan ryhtynyt tekemään koko pentupoppoon villasukkia, vaan sukkalottoon laitoin lapsen suosikin eli Sampan. 



Värivalinnat olivat oikeastaan aika selviä, että punainen, valkoinen ja musta tulevat niihin mukaan. Mietin kuitenkin, että pitäisikö sukkiin laittaa se pentujen logolaatta tai jokin pieni yksityiskohta. Samppa oli sinänsä helppo toteuttaa, kun aika varma valinta oli dalmatialaispilkut. Jätin sitten sen pienen yksityiskohdankin pois, kun en oikein keksinyt, että mitä muuta olisin voinut suunnitella sukkiin. Pilkut piirsin itse ensin paperilla ajatuksella, että ei pitkiä langanjuoksua ja helpot myös aloittelijoillekin. Päädyin jalkapohjan tekemään pelkällä valkoisella, kun ajattelin, että sukasta tulee liian pieni tai tiukka kirjoneuleen vuoksi. Oikeastaan ihan hyvä näin, vaikka valkoinen ei kyllä ole ihanneväri lapsen villasukissa. 


Näiden myötä tein myös Rekku-versiot, sillä ideoita tulvi mieleen näitä neuloessa. Lankavarastossa oli sopivasti vihreää ja harmaata ja Rekku-versiokin tuli jo neulottua. Tosin ne villasukat eivät kyllä muistuta millään tapaa Rekkua muuten kuin väriensä puolesta. Nämä sekä ne käärin lapselle synttärilahjapakettiin, vaikka ei ne pehmeät paketit ovat niin kovin mieluisia, mutta kaikkeen voi aina yrittää totuttaa? :D

Oletko sinä kokeillut neuloa Ryhmä Hau -villasukkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti