tiistai 4. tammikuuta 2022

Neulevuosi 2021 - osa 1

Törmäsin muutamissa blogeissa tällaiseen vuosikoosteeseen, joten ajattelin sitten itsekin tehdä vastaavanlaisen. Jaoin vuoden suosiolla kahteen osioon, niin ei tule liian pitkiä. Viime vuonna en tainnut ihan tämänlaista tehdä, mutta jonkinlaisen kyllä. Mutta nyt aloitetaan!

Kuvan ohjeeseen tästä: Chocolate brownie villasukkien ohje ravelryssä

Tammikuu:

** Sukkalotosta intoilut ja taisin tehdä heti putkeen muutamat sukkalottoarvat. Se on niin kiva keksintö, että innostus oli huipussaan. 

** Lisäksi tammikuussa oli aikuisten sukkafiilis, sillä neuloin erilaisia aikuisten sukkia ja taisi olla pari omaa malliakin tekeillä.


 Kuvan sukkien ohjeeseen tästä: La Perla villasukkien ohje Ravelryssä

Helmikuu:

** Helmikuussa julkaisin kaksi omaa sukkamallia Ravelryssä ja verkkokaupassa. Nämä ovat edelleen nähtävillä Ravelryssä. Isot askeleet itselle, mutta pienet askeleet maailmalle :D 

** Helmikuussa neuloin myös Ryhmä Hau -teemaiset sukat lapselle, joista tuli kyllä aika iso hitti ja niitä sukkia on käytetty paljon. Nyt ne alkavat olla jo vähän pienet. 


Maaliskuu:

** Maaliskuussa sain valmiiksi tajunnanvirtakal -yhteisneulonnan sukat. 

** Lisäksi maaliskuussa aloitin ensimmäisen huivin pitkästä aikaa. Niina Laitisella oli yhteisneulonta kevätaurinkohuivista ja osallistuin siihen, koska muutenkin tykkään Niinan sukista. 

** Tuli myös neulottua Jalovillan lankaa ensimmäisen kerran lehtikuvioisella mallilla, joista piti ilmeisesti ohjekin kirjoittaa, mutta se ohje jäi kyllä kirjoittamatta. Lanka oli ihanan keväistä ja vaaleanpunaista.


Huhtikuu:

** Huhtikuu oli kiireinen kuukausi. Neuloin monia eri asioita ja intoilin mm. pannoista.

** Lisäksi keksin tehdä perhesukat eli samanlaiset kaikille (värien vaihtelu ok). Neuloin myös kevätpaitaa ja huivia.


 

Toukokuu:

** Toukokuu oli huhtikuun jatkoa ja neulomistöinä oli sukkia ja huivi. Kevätaurinkohuivi taisi kokea pienen kolahduksen ja tauon jossain näillä huudeilla yhden osion vuoksi. Sukkia tuli neulottua useissa eri paikoissa ja kesä alkoi kunnolla tästä.

Kesäkuu:

** Kesäkuu oli rankka henkilökohtaisesti ja IG-kuvia katsellessa musta tuntuu, etten mistään sen kummemmasta neulomisrintamalla intoillut.

** Huolimatta rankkuudesta neuloin kuitenkin toisen paidan ja julkaisin vauvan sukkien ohjeen: Kukkaisat baby versio. Kesäkuussa sukkaintoilut vaihtuivat jo vähän muihin ja kevätaurinkohuivi taisi tulla valmiiksi tässä kuussa. Aloitin myös kesätoppia tässä kuussa, joskaan se ei ole vieläkään valmis :D

Sellainen oli ensimmäinen puolivuotinen viime vuonna. Palataan toisen osan pariin ihan pian! 

Millainen sinun neulevuosi 2021 oli?


2 kommenttia:

  1. Olet kyllä ehtinyt paljon taas (etenkin sukkia) neuloa! Onneksi olkoon ohjeiden julkaisusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainakin ehdin neulomaan sentään sukkia valmiiksi, muut tuppasi jäädä vähän keskeneräisiksi.

      Poista