perjantai 28. tammikuuta 2022

Suosikkini Novita 2022 kevätlehdestä

Tammikuun alussa ilmestyi jo Novitan kevätnumero. Hassua, kun talvi on minusta vasta alussa, mutta näin ilmestymällä ehtii neuloa kevätjuttuja ja ne ovat valmiina kevääseen. Tai ainakin teoriassa näin! Lehti oli minusta taas kiva ja mietin jo, että miten ihmeessä ehdin saamaan kaikki kivat puikoille :D Tähän postaukseen kokosin muutamat suosikit lehdestä. 


 

Lehtikuvioinen peitto

Tämä peitto on niin kaunis ja voisin todeta, että great minds think alike. :D Minulla oli nimittäin viime vuonna lehtikuvioinen peitto mielessä, joskin ehkä vauvan peitto koossa. Sen sijasta neuloinkin ne lehtikuvioiset vauvan sukat. Ideoita on vaan niin paljon, ettei millään ehdi neuloa kaikkea :D Mutta tämähän on vain positiivinen ongelma. Tämä peitto on kyllä todella kaunis ja sopisi hienosti olohuoneeseen. 


Vauvan asusteet

No tarvitseeko edes mainita, mutta nämä vauvan kirjoneuleasusteet ovat niin ihania. Melkein jo aloittelin noita lapasia, mutta puikoista on hieman pulaa tällä hetkellä niin taisin päätyä muuhun. Kirjoneuleen kanssa taidan olla jo aika sinut, kun aina välillä tekee mieli neuloa kirjoneuletta. Nämäkin vaikuttavat ihan helpoilta ja uskoisin, että sopisi myös minulle neulottavaksi. 


Palmikkolapaset 

Itselläkin on edelleen menossa lapasmania ja varmaan siksi nämä palmikkolapaset kiinnittivät huomioni. Näitäkin jo melkein aloitin :P Mutta vaikuttavat myös helpohkoilta ja kivoilta ja ennen kaikkea kauniiltakin. Lankana näissä olikohan Isoveli ja muistaakseni yksi kerä riitti näihin, joten nämä olisi toteutettavissa ilman langan ostamisia.

Tässä nyt vain on osa kivoista malleista ja tykkäsin kyllä muistakin lehden malleista. Esimerkiksi Maaret Kallion neuleet olivat ihania ja haluaisin neuloa vaikka ne kaikki. Jotenkin sellaisia kivoilla yksityiskohdilla varustettuja neuleita ja vaikuttavatkin ihan helpohkoilta. Toki näissä paidoissa on aina se juttu, että täytyy ostaa langat, sillä en omista niin suuria määriä, että saisin tehtyä ne omista kätköistä löytyvistä langoista. Vielä en ole päätynyt ostamaan mitään lankaa tässä kuussa, mutta aina voi haaveilla ja suunnitella ennen kuin aloittaa. Ehkä yritän selvitä tammikuun ostamatta lankaa. :D

Mitä sinä pidit Novitan kevätnumerosta? Onko puikoille jo päätynyt jo jokin työ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti