sunnuntai 30. tammikuuta 2022

DIY: Vauvan peitto jämälangoista

Tämän idean sain joululomalla, kun olimme kotikotonani ja aloin hieman penkoa omia, vanhoja kaappeja, joista löytyikin sitten langanjämiä. Mielessä on muutenkin ollut viime vuonna unipussi ja/tai vauvan peitto ja näistä jämistä se idea sitten lähti. Loppujen lopuksi tästä ohjeesta taisi tulla kiva lisä Kukkaisat -tuoteperheeseen ja tämä ja pienet sukat ovatkin kiva lahja vastasyntyneelle. <3 

Ohjeeseen pääset tästä: Ravelryssä

Ohjetta voi soveltaa oman lankavaraston ja jämälankojen mukaan, miten itse tahtoo. Olen yrittänyt tuoda sen ohjeessa ilmi. Tämän peiton koko on n.63 cm x 73 cm, ja sopii hyvin esimerkiksi vaunuihin toisen peiton/makuupussin/ulkovaatteiden päälle. Neuloin tämän täysin omista jämälangoista, jolloin en sinänsä kiinnittänyt langan materiaaliin huomiota. En itse asiassa edes tiedä noiden pienien värikkäiden lankojen merkkiä. Peiton paino minulla on n.270 g joten lankaakin tähän kului ihan mukavasti.

Ohje on ilmainen ja toivottavasti nautit neulomisesta sen parissa! Olisi kiva, jos päätät neuloa peiton niin tägaa minut Instagramissa niin jaan kuvasi omassa Instagramissani. Tai jos sinulla ei ole IG:tä niin hihkaise täällä kommenteissa niin olisi kiva nähdä teidän tekemiä peittoja. Tai jos olet bloggaaja niin esittele peitto blogissasi! Tämä ohje sopii sekä aloittelijoille että kokeneille neulojille ja on mielestäni helppo. Ohjetta ei ole poikkeuksellisesti testineulottu, joten jos huomaat ohjeessa virheen, tai jos ohjeessa mietityttää jokin, niin kerro minulle. Ohje on kuitenkin luettu toisenkin henkilön toimesta joten suuria virheitä ei pitäisi olla ohjeessa.

Oletko sinä koukuttunut vauvan peittojen neulomiseen? Koska näitä ideoita itsellä nyt riittää, niin minulla on suunnitteilla myös toinenkin vauvan peiton ohje. :D Eihän niitä koskaan voi olla liikaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti