maanantai 3. tammikuuta 2022

Joulukuun kulutus: Paljon pieniä sukkia

Palataan vielä hetkeksi viime vuoden puolelle ja joulukuun kulutukseen ja ostoihin. Joulukuu muuten meni ilman lankaostoja paitsi marras-joulukuun vaihteessa tehty tilaus, joka saapui joulukuun puolella. Joulukuu menee aina todella nopeasti ja silloin ei oikein edes ehdi miettiä lankoja ja hyvä niin. Näin ei tullut myöskään muita ostoja. Taisin luvata myös koosteen menneestä vuodesta eli kuinka paljon olen neulonut sukkia, paitoja, pipoja yms. Mutta jätetään se vielä toiseen postaukseen, joten tässä käyn läpi ostot ja kulutuksen joulukuussa sekä keskeneräiset työt.


 

Ostot: 1200 g

Kulutus: 831 g

Joulukuussa tuli neulottua lähinnä sukkia, joista osa meni suoraan joululahjoiksi ja keräyksiin. Pienet sukat ovat olleet itselleni sellainen "aivot narikkaan neuletyö" jolloin ei ole tarvinnut muista asioista huolehtia tai stressata. Niitä on kieltämättä kertynyt hieman liikaa. Mutta onpahan varastoa ja ehkäpä tänäkin vuonna tulee hyväntekeväisyyskeräyksiä. Jouluna innostuin myös neulomaan pieniä jämälankoja pieniksi pehmoiksi. Ne pitäisi vielä viimeistellä, mutta laskin ne tähän kulutukseen jo. Joulukuun kulutus ei ylttänyt ostojen yli, mutta ehkäpä tänä vuonna olen sitten vieläkin tarkempi ostojen suhteen.

Keskeneräiset käsityöt: Jotain on purettu marraskuun jälkeen, mutta edelleen on samoja kesken.

** Niina Laitinen Ensisilmäyksellä malli. Edelleen kesken!

** Kesätoppi. Todennäköisesti jatkan, mutta nyt ei ole ollut aikaa tämän neulomiseen. Neulominen jäänee tälle vuodelle! Nyt jos jatkais niin olis keväällä valmis... ? :D

** Alsta -liivi. Edelleen kesken, mutta valmistuu pikkuhiljaa.

** Lapsen villapaita. Oma malli ja lankana Novitan artesaani. Pitäisi taas jatkaa tätäkin.

** Sukkia. Aina on jokin sukkapari jossain tekeillä. Helppo mukaan otettava työ!

** Niina Laitinen Hetkeksi. Tämä aloitettu sukkaloton ansiosta 

** Oma suunnitelma. Olkoon vielä salaisuus hetken. 

** Routa -lapaset. Toinen on kyllä valmis, mutta odottelee vielä paria.

** Arabia x Novita -lehdestä eräs malli. 

No tässä taitaa olla keskeneräiset vuodenvaihteessa. Jotain sieltä marraskuun jälkeen on purettu ja jotain aloitettu. Ehkäpä tänä vuonna täytyy olla vieläkin tarkempi ostojen suhteen, sillä kyllä niitä vain kertyi viimekin vuonna hieman liikaa. Olin kuitenkin harkitsevaisempi verrattuna edelliseen vuoteen, mutta vieläkin harkintaa saa kyllä olla. 

Oletko jo aloittanut tänä vuonna uusia käsitöitä? Aiotko olla vieläkin harkitsevaisempi lankojen tai muiden käsityötarvikkeiden suhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti