lauantai 8. tammikuuta 2022

Epäonnistumisia vuonna 2021

Tämä viikko on vielä koosteita viime vuodesta, mutta sitten päästään kunnolla tämän vuoden mukaan. Ajattelin kertoa vielä hieman viime vuoden epäonnistumisista. En sinänsä laske näitä epäonnistumisiksi vaan oikeastaan purkamisiksi tai keskeneräisiksi. Mutta aina ei neulerintamallakaan mene kaikki asiat putkeen. Oikeastaan aika usein käy myös niin, että puran neuletöitä. Viime vuonna purin ehkä useammin kuin aikaisemmin. Tässäkin asiassa menen fiiliksen mukaan. Jos jokin työ ei enää tunnu siltä, että neulon sitä, niin harkitsen vakavasti purkamista. Kaikkia keskeneräisiä en pura, sillä fiilis ei välttämättä ole purkamisen kannalla. Mutta sitten kun tulee fiilis purkamiseen, niin neuletyö menee purkuun. 

 

Nämä Pallokas -sukat ovat menneet myös purkuun. Innostuin ja sitten se innostus lopahtu uuden kantapään kohdalle. Olivat neulomattomina pitkään kunnes joulukuussa purin. Mutta uskon vielä vahvasti, että neulon nämä jonain päivänä, kun hetki on oikea! 

Aloitin mm. Arabia x Novita -lehdestä rypälesukkia kertaalleen, kunnes innostus lopahti jostain syystä. Päädyin sitten purkamaan koko työn, sillä mielestäni niistä tuli muutenkin liian pienet sukat. Samoin kävi Novitan syksylehdestä (?) aloitetulle sukkamallille. Jotenkin niistäkin tuli liian pienet varret. En tiedä, miten onnistun tekemään liian pieniä sukkia mallien mukaisesti. Tai ehkä mun kirjoneulekäsiala on vain tiukka? Ehkä pitäisi vaan suosiolla neuloa seiskaveikalla, niin tulee ainakin jonkun jalkaan mahtuvat sukat. 

Vielä yksi pieni epäonnistumistarina miehen joululahjasukista. Jouluksi sain ne valmiiksi, mutta niissähän kävi sitten niin taas jälleen kerran, että toisesta sukan varresta tuli hitusen pidempi kuin ensimmäisestä. Taisi olla pari päivää enää jouluun ja päätin, etten pura ja korjaa. Ei olisi ollut aikaakaan kyllä korjata. Ei ollut eka kerta eikä varmaan vikakaan :D Täytyy varmaan laskea kerrokset ja pistää ylös, niin ei kävisi enää noin.

Tässäpä pieniä 'epäonnistumisia' viime vuodelta. Epäonnistuitko sinä neuletöissä viime vuonna? Jos, niin millä tavalla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti