tiistai 25. tammikuuta 2022

Vuoden 2022 neulebingo

Tässä tulee nyt vihdoin valmiina tämän vuoden neulebingo. Välillä oli vaikeakin keksiä tähän suunnitelmia, mutta sitten kun vauhtiin pääsi, niin loppuivat ruudut. Olisi voinut tehdä toisenkin bingoruudukon, sillä ideoita tuli enemmän kuin nämä. Tämän vuoden bingo on haastava, mutta ehkä sitä jo näin kolmantena vuonna voi luoda haasteellisen, ettei ihan tylsisty. Nyt jo osaa suhtautua siihen hyvin, ettei se ole maailmanloppu, vaikka ei tulisi yhtään ruksia :D 

Osa ruuduista on viime vuodelta ja sitä edelliseltä ja mietin, että tämän vuoden jälkeen en taida enää niitä siirtää seuraavalle vuodelle. Jos niitä ei tänä vuonna ole tehnyt, niin ei niitä varmaan tee koskaan :D Mutta se on sitten vuoden lopussa arvioitava asia, jos osallistuu vielä ensi vuonna neulebingoon. Hyvin moni ruutu on kyllä sellainen, että ajattelen, että ne ovat toteutuskelpoisia. Mutta kun on muitakin suunnitelmia vuodelle ja aikaa rajatusti, niin saapi nähdä, mihin kaikkeen riittää oma aika. 
 
Aion edelleenkin noudattaa samaa tapaa, että yhdestä työstä saa yhden ruksin. Kun nykyiset keskeneräiset tulevat valmiiksi, niin niistäkin saa myös ruksin, jos sellainen löytyy tästä bingosta. Joihinkin näistä on jo tiedossa ohje esimerkiksi Sarin neuleohje tulee todennäköisesti olemaan Laulu shawl, kun sen olen jo ostanutkin. Englanninkielinen ohje on On the beach villapaita, jota olen jo aloittanut viime vuonna. Mutta sitten on toki paljon avoimiakin ruutuja kuten neulemekko. En tiedä, teenkö sen mallista vai omasta päästä. Nyt huomasin, että yhtään pipoa ei ole muuten ruudukossa, mutta eihän tämä tietenkään estä sellaisen neulomista :D Kaikki kun eivät loppujen lopuksi mahtuneet tähän, niin jotain oli jätettävä poiskin. 
 
Neulebingo on minusta kiva tapa seurata omaa neulomista ja uuden oppimista. Tämän avulla sitä ehkä tulee myös opeteltua ikuisuusasioita kuten tuo päättely samalla kun neuloo tai erilaiset peukalokiilat.

Tällainen on minun neulebingoni. Mitä mieltä olet; onko liian haasteellinen? :D Aiotko osallistua neulebingoon tänä vuonna?


4 kommenttia:

 1. Minä onnistuin viime vuonnakin neulomaan kaikkea muuta paitsi bingossa olevia asioita. Silti tänä vuonna uusi bingo, osa asioista siirtyi viime vuonna toteutumattomista, ja osa toteutuneista. Aiotko neuloa nuo kirjat kokonaan, vai riittääkö yksi ohje/kirja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä aika helppoa neuloa kaikkea muuta kuin bingossa olevia :D Joo, yksi ohje kirjasta, muuten se ruksi ei tulisi siihen ollenkaan jos pitäisi koko kirja :D Ja saa nyt nähdä tuleeko muutenkaan :D

   Poista
 2. Tuo voitettu huiviohje voi olla haastava, mutta ei lainkaan mahdoton. Lykkyä tykö tälle vuodelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, se on, mutta edistystä on tapahtunut, olen meinaan ajatellut sitä monesti jo tänä vuonna. :D

   Poista