keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Lahjaksi saadut lapaset

Esittelen aika harvoin missään lahjaksi saatuja neuletöitä, mutta nyt teen postauksen lahjaksi saaduista lapasista. Ihan vain koska miksi ei ja toiseksi, minusta nämä lapaset ovat aika kauniit ja kaiken esittelemisen arvoiset. Vaikka itsekin olen nyt kunnostautunut lapasten neulomisessa, niin en siltikään pidä itseäni vielä hyvänä lapasneulojana ja onkin kiva saada myös lahjaksi lapasia. Nämä lapaset sain lahjaksi äidiltäni, joka myös neuloo jonkin verran. Lapaset menevät kyllä käyttöön asti, kunhan on sopivat pakkaskelit. Ihan kovilla pakkasilla näitä ei viitsi käyttää, ellei toisten käsineiden alla.


Näiden ohje on muistaakseni pajunkissalapaset. Muistelen ainakin, että äitini joskus mainitsi sen. Joten sellainen ohje löytyi täältä Lankavan sivuilta . En mene täysin vannomaan, että äitini on käyttänyt kyseistä ohjetta, mutta vaikuttaa aika samalta. Pinta on minusta kiva ja kaunis ja ilmeisesti aika helppokin tai ainakin toistuva, jolloin ei tarvitsisi vilkuilla ohjetta koko ajan.

Miten on; pitäisikö esitellä enemmän myös saatuja neuletöitä vai pyhittää blogi vain omille neuletöille?

2 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset olet saanut lahjaksi <3

  Blogihan on siitä paljon armollisempi sosiaalisen median muoto, että sinne eksyvät ihmiset eksyvät sinne ihan itse: instagramissa algoritmi suosittelee käyttäjän tykkäysten ja käytöksen perusteella asioita, mikä on aiheuttanut sen, että sisällöntuottajat pyrkivät täyttämään algoritmin vaatimukset ja julkaisemaan asioita, jotka saavat varmasti näyttökertoja. Blogissa voi kuitenkin vielä onneksi julkaista juuri sellaista sisältöä kuin haluaa.

  Itse olen ainakin miettinyt myös muilta saamieni neulomusten esittelyä, sillä suurin osa neulevaatteistani on jonkun toisen tekemiä. Tähän mennessä blogi kuitenkin on lähinnä ollut neulepäiväkirja, joten tuntuu hankalalta muuttaa sen suuntaa yhtäkkisesti.

  Sori, tuli pitkä vastaus :D Eikä siinä oikeastaan ole vastausta ollenkaan kommenttiisi. Kirjoita mitä haluat, se on blogeissa parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pitkästä vastauksesta! No näin toki taidan tehdäkin ;) En usko, että se ketään haittaisi jos silloin tällöin esittelisi lahjaksi saatuja neuletöitä. Itse ehkä vedän siinä rajan, että kaikki postaukset eivät ole muiden tekemiä neuletöitä. Toki siis näinkin saa tehdä, mutta täällä se ei välttämättä toimisi kun olen kuitenkin esitellyt eniten omia töitäni ja sitten yhtäkkiä toisin. Tuntuisi vähän hassulta. Mutta ehkä siis jatketaan samalla linjalla eli fiiliksen mukaan! :)

   Poista