lauantai 10. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 10: Marraskuun keskeneräiset

Vielä pitää palata hieman marraskuuhun ja katsoa, mitä silloin oli kesken. Vaikka hieman ehkä ei tekisi postata tätä listausta, kun ei sieltä ole edelleenkään edenneet tietyt työt. Jotain on silti poistunut ja mm. Fazer x Novita lehdestä ei ollut kesken kuin yksi työ marraskuussa. Saisikohan toisen sukan siihen pariin ennen sen toisen lehden ilmestymistä.

 ** Alsta -liivi

** Suuri Käsityö Niina Laitisen parhaat lehdestä on kesken Vadelmavene

** Sari Nordlundin Laulu huivi

** Raitainen kaulahuivi. Tätä olen neulonut marraskuussa ja se on ehkäpä vielä tämän vuoden puolella valmis.

** Coffeecatkal:n yhteisneulontasukat

** Fazer-lehdestä on kesken vielä yksi pari. Ässä mix sukat tulivat valmiiksi marraskuussa, mutta vielä on yksi pari kesken. Ässä Mixit blogissa vielä joulukuussa. 

** Oman mallin pipo. Ehkä taas pipo-ohjettakin luvassa jossain vaiheessa :)

** Karamelli-lapaset. Nämä olivat yhteisneulontana toteutettu lapaset. Toinen on valmis, mutta odottelee vielä paria. Näistä tulee kyllä niin kivat!

Tässäpä nämä marraskuun keskeneräiset. Joulukuulle en odota näistä minkään valmistumista. Marraskuu oli jokseenkin kiireinen, joten joulukuussa täytyy neuloa hitaita silmukoita ja juuri sitä, mitä huvittaa neuloa tai vaikka olla neulomatta. Ensi vuoden neulebingoa tehdessä laitoin sinne muutaman ruudun keskeneräisille, joten katsotaan, tuleeko sitä kautta joku näistä valmiiksi. Neulebingosta tulossa juttua myös myöhemmin tarkemmin. 

Mitä sinun keskeneräisille kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Neulebingo on hyvä kirittäjä. Minulla on kesken kaksi huivia ja ne saavat jäädä ensi vuodelle. Sitten on kaksi huivia, joihin on langat, mutta odottavat aloitusta. Yhdet puolikkaat sukat menevät purkuun, kun en tykkää mallista. Vielä on viime vuodelta yhdet lapaset kesken. Onhan noita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, tuleeko neulebingon kanssa valmiiksi jokin. Yhden taidan ainakin purkaa, koska nyt on tullut sellainen fiilis.

      Poista