torstai 15. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 15: Helppo jouluaskartelu

Vaikka neulon ja virkkaan, niin en ole kuitenkaan askartelijaihminen. Mutta sitten tulee niitä hetkiä, jolloin on nähnyt jonkin kivan ja haluaa askarrella sen. Nämä minimuhkupipot olivat sellainen. Askartelin nämä viime vuonna ja linkitän tähän sen postauksen: täällä. En aio nyt kirjoittaa uudelleen samaa ohjetta, mutta näihin ei tarvita kuin:

tyhjiä vessapaperirullia

lankaa (itse käytin sellaista lankaa, jota en neulo mihinkään eli tämä on hyvä jämälankaprojekti)

sakset


Tämä oli kiva askartelu ja näitähän voisi askarrella esimerkiksi lapsille nukke/barbileikkeihin pipoiksi. Tai sitten vain ihan koristeeksi. Nämä ovat vielä ihan kelpo koristeet, sillä eivät ole juurikaan menneet miksikään. Jos haluaisi astetta jouluisammat, niin kannattaa lankojen väreiksi valita punainen, valkoinen tai tumman vihreä tai ylipäätään jouluisia värejä. Minulla pyörii aina jotain sellaisia lankoja, joita ei tule neulottua mihinkään, niin käytin niitä näihin pipoihin.  Tarkempi ohje löytyy ainakin @tiia_diy instagramtililtä.

Oletko askartelijaihminen vai jätätkö askartelut muille? Oletko tehnyt näitä pieniä minimuhkkupipoja?

2 kommenttia:

  1. Maailma tarvitsee ohjeita jämälangoille, ja tämä on yksi niistä. Kivoja pikkunuken tai barbin myssyjä. Minä tykkäsin ennen askarrella, mutta nyttemmin se on jäänyt. Tarvikkeita olisi vaikka muille jakaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Näihin menee hyvin ne langat joita ei neulo mihinkään. :)

      Poista