perjantai 23. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 23: Kaikki Fazer x Novita lehdestä neulotut villasukat

Enää on jäljellä kaksi luukkua ja jouluaaton luukussa ajattelin paljastaa viimeisimmät valmiit Fazer x Novita -lehdestä neulotut sukat. Tämä luukku menee vähän samalle linjalle, sillä koostan tähän kaikki Fazer x Novita lehdestä neulotut sukat lukuunottamatta niitä aaton sukkia. Alkusyksystä tein listaa, että mitä aion neuloa lehdestä ja eihän se täysin pitänyt paikkansa. Katselin lehteä uusin silmin syksyn ajan ja sitä kautta tuli neulottua uusia malleja, joita en listannut alkuvuoden listaukseen. 

Listasin silloin mm. Lumipantterit, Turkinpippurit, Vihreät kuulat, röyhelömariannet ja Ronja Hakalehdon salmiakkisukat. Nämä olivat silloin mielessä, että neulon ne. Vihreisiin kuuliin tilasin jopa vihreää lankaa. Ei edellä mainittuja tullut neulottua, mutta tuli neulottua paljon muuta, yhteensä 8 paria (kuvasta puuttuu miehen supersalmiakit ja huomisen luukun sukat). Syksyllä oli myös mielessä Kiss Kiss -sukkia, vaikka en niitä tuohon listaukseen ole laittanut. Mariannesukkia tuli neulottua kahdetkin, mutta ei kuitenkaan röyhelömarianneja. Turkin pippureihin tilatut värit menivät muihin sukkiin. Silti olen yllättynyt näistä kaikista. Alussa vaikutti siltä, että lehdessä on vaikeita malleja, mutta nyt kun miettii, niin eivät ne kaikki ole niin vaikeilta, miltä saattaa vaikuttaa. Toki niitä vaikeitakin malleja on. Oma suosikki taitaa olla Kiss-Kiss -malli <3 Sekin näyttää vaikealta, mutta ei se siltä tuntunut. 

Tällä hetkellä on vielä kaksi kesken (toinen on viimeistelyjä ja päättelyjä vaille valmis). Sain idean, että valmiiden töiden määrä täytyy olla tasaluku eli tasan 10. Tarkoitus on saada ne valmiiksi ennen toisen lehden ilmestymistä. Nyt joulukuussa ei ole vain jaksanut neuloa kovin paljon sellaista, mitä täytyy katsoa ohjeista. Mutta ehkä ne valmistuvat ennen toista lehteä. Tämän vuoden parhaita juttuja on kyllä ollut tuo lehti ja omien mallien löytäminen lehdestä. <3 Oma mallikin piti neuloa vielä kertaalleen ja siksi nekin ovat kuvassa.

Vielä yksi luukku, jossa esittelen viimeisimmän valmiin parin Fazer x Novita lehdestä. Se on ainakin todella värikäs! Mikä on sinun suosikkisi näistä Fazer-malleista? Mukavaa aaton aattoa ja nautitaan joulusta! 

2 kommenttia:

  1. On tuo sinun Salta Katten -mallisi kiva. Minä olen asettanut itselleni haasteen ensi vuoden puolelle, että tutustun ja harjoittelen kirjoneuleita. Varmaan siinä yhteydessä katson tätäkin lehteä taas uusin silmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän sama tavoite täälläkin kirjoneuleen suhteen. Löysin lehdestä taas yhden kivan mallin, mutta ihan vielä en saa laittaa sitä puikoille kun on pari vielä kesken. Mulla on vain vähän liian paljon tapana että sovellan näitä malleja :D

      Poista