keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Käsityöblogien joulukalenteri: Luukku 7 - Joululahja lasten sukat - ohje ilmainen

Tätä blogijoulukalenteria on ollut kyllä kiva tehdä, ja tänä vuonna päätin osallistua myös Käsityöblogien joulukalenteriin FB-ryhmässä ja sain sieltä kaksi luukkua. Tämä on ensimmäinen luukkuni siihen liittyen ja luvassa on täysin uusi ja ilmainen ohje. Kyseessä on tietenkin lasten sukkien ohje ja ohjeen nimeksi tuli Joululahja. Olkoon tämä minun joululahjani teille kaikille blogini lukijoille ja Instagram-seuraajille. Kiitos! <3

Tämä ohje on helppo ja nämä ehtii neuloa muutamassa päivässä, jos on oikein ahkera. Tarvitset pohjavärin ja kahta muuta väriä. Kaksi muuta väriä voi olla esimerkiksi pienet jämälankakerät. Neuloin nämä Novitan muumitalo -langalla, mutta muutakin samanvahvuista lankaa voit käyttää. Ohuemmalla langalla saat todennäköisesti pienemmän koon. Arvioin kooksi noin 3-4 -vuotiaan koon, mutta jalkapohjaa on helppo neuloa saajan jalan koon mukaan. Uskon, että nämä menee myös 5-vuotiaalle, kun pidentää jalkapohjaa. Nämä pienet sukat ehtii neuloa vaikkapa vielä joululahjaksi tai vaikka johonkin neulekeräykseen, jos sellaisia on vielä jossain. Toivottavasti ohjeesta on iloa sinulle! 

Ohje Ravelryssä

Kurkkaa myös Käsityöblogien 5. luukku Hääräämö blogissa ja seuraava luukku on huomenna vuorossa Värikäs kädenjälki blogissa.

Toinen oma luukkuni Käsityöblogien kalenterissa tulee myöhemmin, mutta sen voin sanoa, että jotain ihanaa sieltäkin luvassa!

Mukavaa keskiviikkoa ja neuleiloa! Huomenna täällä blogissa katsastetaan marraskuun kulutus ja ostot! 

4 kommenttia:

 1. Kiva kiva ja ilmaisen ohjeenkin olet saanut aikaiseksi! Minullakin on luukku tuolla käsityöblogien joulukalenterissa ja miten se nyt niin jännittää, että onnistunko tägäämään kaikki ja linkittämään oikeaan paikkaan:) No, ehkä se johonkin ilmestyy se minunkin tekstini sitten...:):)Niin ja kiitos vinkistä tähän Käsityöblogien facebook-sivustoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kun sait myös luukun! Jään odottamaan mielenkiinnolla mitä olet keksinyt. Kiva oli vinkata ja tänä vuonna osallistujia kait vähemmän kuin edellisinä ja siksi jokaiseen päivään ei kait tullut luukkua.

   Poista
 2. Kiva joululahja, kiitos! Tuohan on kuin mansikka ja väriä vaihtamalla siitä saa mustikan tai vaikka vadelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti tykkäät! Suunnittelin nämä kesällä ja voi olla että marjat oli mielessä :D Yritin kyllä valita jouluisat värit ja kuvata siten että sopisi joulukuullekin. Kuvasta puuttuu tosin lumi ja olisi saanut kyllä vähän erilaisia kuvia jos nyt olisi kuvannut.

   Poista