sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 11: Ohje Play-lapaset superhalvalla

Julkaisin alkuvuodesta ensimmäisten lapasten ohjeen: Play -lapaset. Nimi lapasiin tuli leikkimisestä, leikistä ja leikkimielisyydestä. Nyt tämä ohje on saatavilla -50 % alennuksella Lankajengistä ja Ravelrystä. Alennus on voimassa vain tämän sunnuntain 11.12 ajan. Tästä ei kyllä neuleohje tule halvemmaksi ja hinta onkin lähes ilmainen. Ohjetta on myös editoitu, lähinnä kuvien ja layoutin suhteen samalla, kun neuloin toisen mallikappaleparin eri väreillä. Kumpi on sinun suosikkisi: vaalealla vai tummalla pohjalla? 


Lankakorista löytyi sopivasti kimaltavaa lankaa ja sitähän oli kiva neuloa jouluisiin ja talvisiin lapasiin. Taidan itse tykätä nyt näin jouluna ja talvella enemmän tummasta pohjasta, kun taas keväällä on kivempi vaaleammat lapaset. Alla linkit vielä ohjeisiin:

Kipin kapin Ravelryyn

Kipin kapin Lankajengiin

Lankajengissä on päivittäin koko joulukuun joulukalenterihengessä kivoja tarjouksia neuleohjeiden ja lankojen muodossa. Kiva, kun neulesuunnittelijakollegat ovat lähteneet täysillä tähän mukaan. Nyt kannattaa napata Play-lapasten ohje talteen, sillä se on aivan superhalpa enkä usko, että missään muualla koskaan se on enää näin halvalla. Ohje on helppo ja sopii hyvin myös kirjoneulealoittelijoille!

Mukavaa joulukuun adventtisunnuntaita ja neulo rennosti! 

2 kommenttia:

  1. Kivat on. Kävin lunastamassa, kiitos. Tarkoituksenani on ensi vuonna harjoitella kirjoneuleita.

    VastaaPoista