lauantai 11. maaliskuuta 2023

Neuleohje: Pilvi -pupusukat aikuiselle

Mistä tietää, että pääsiäinen lähestyy? No siitä, että pupusukkia ilmestyy! Tosiasiassa neuloin toisen sukan ennen joulua (ja siitä väriyhdistelmä) ja toisen sukan tammi/helmikuussa. Viime aikoina on ollut hyvin paljon toisen sukan syndroomaa, josta en ole mielestäni ennen niin paljon kärsinyt. Kun suunnittelen sukkia, niin en oikein voi neuloa kahta samanaikaisesti, koska se saattaisi tietää sitten kahden sukan purkamista, jos jokin ei menekään hyvin. Muutenkin tykkään neuloa ensimmäisen sukan valmiiksi ja vasta sitten toisen. Neulesuunnittelussa se on melkein pakollistakin neuloa ensin eka sukka valmiiksi asti ja vasta sitten pääsee toisen sukan pariin. Onneksi se toinen sukka tulee kuitenkin yleensä nopeammin kuin ensimmäinen. Mutta sentään nimi näille tuli taas aika helposti. Jos jokin asia on vaikeutunut, niin toinen asia on helpottunut. Tällä hetkellä pupukiintiö alkaa olla jo aika täysi, aika varmaan siirtyä seuraavaan eläimeen kohta :D
Sukat löytyvät taas tunnetusti monesta eri paikkaa: Ravelrystä, Lankajengistä (tulossa!), ja mun omasta verkkokaupasta.

Ohjeessa on kaksi kaaviota varsiosaan (kapeampi ja leveämpi) ja sukkien koko on 38-40. 

Pääsiäinen on ehkä kaikista kivoin juhlapyhä, kun siinä ei samalla tapaa ole sitä joulun ajan kiirettä ja vilskettä eikä tarvitse miettiä mitään joululahjoja. Silti saa muutamat extravapaapäivät. Lankalauantainahan on melkein pakko neuloa nimen vuoksi :D 

Nämä sukathan neuloisi nyt keväisemmillä väreillä ja tässäpä kaksi vinkkiä eri väriyhdistelmiin.Neulotaan pääsiäispupuja ja kivaa lauantaita!

PS: Kurkkaa myös mun verkkokauppa, lisäsin sinne muitakin ohjeita: verkkokauppaan ! E-kirjat ja setit ovat edelleen -20 % alennuksessa: käytä koodia AVAJAIS!

2 kommenttia:

  1. Olen katsellut noita taustalla olevia virkattuja liinoja. Ne innostavat minuakin jostain syystä juuri nyt. Pääsiäiseksi pitäisi saada keltainen liina kylpyhuoneeseen saippuakupin alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko sitten aloitin keltaisen liinan virkkaamisen, olen virkannut tuon Drops Paris langasta (koska sitä on kotona) ja ohje on suunnilleen Juhannusruusumatto (Lankavan sivuilta).

      Poista