tiistai 14. maaliskuuta 2023

Vuoden 2022 blogitilastoja

Tällaista postausta en ole aiemmin tehnytkään, mutta kerrotaan hieman jotain tilastoja viime vuodelta blogin osalta. Postaus on odottanut tovin, kun aina tuli 'kiireellisempiä'. postauksia. Taisin kirjoittaa tämän jo tammikuussa, jolloin tutkin blogin tilastoja.

Inspiroiduin https://kikiliakiineuloo.blogspot.com/ blogin postauksesta tekemään myös oman tyyppisen tilastoinnin viime vuodesta. Nämä ovat mielenkiintoisia seurata, vaikka täytyy myöntää, etten kovin paljon seuraa oman blogin tilastoja. Jos seuraisin, saattaisi alkaa ahdistaa kävijämäärät, enkä enää välttämättä kirjoittaisi 'niin avoimesti'.  Mutta nyt niihin lukuihin.


Iso kävijäpiikki oli 23.3 (viime vuonna), jolloin en edes postannut mitään. Edellinen postaus oli maaliskuussa parasta on -postaus, ja kävijäpiikin jälkeinen postaus koko some neuloo marimekkosukkia. Tästäkö voi vetää johtopäätöksen, että marimekko neuleissa kiinnostaa, sillä tuo postaus on myös todella suosittu. No kieltämättä marimekkosukkia on neulottu viime vuonna aika ahkerasti neulojien kesken ainakin Instagramissa. Mysteeriksi jää, että mikä 23.3 päivä on ollut, kun kävijöitä ollut paljon. Kävijöitä tuona päivänä on ollut 2500, mikä on aivan huikea määrä. 

Tämän vuoden kävijäpiikki on ollut 26.2, jolloin on kirjoitettu Pätkis-sukista. Silloin on blogissa vieraillut vajaa tuhat kävijää. Liekö se postaus on kiinnostava ja sen ympärillä olevat yhteisneulontapostaukset. Mielenkiintoista. Hassua, tuo päivä on muuten merkityksellinen omassa elämässä, mutta se ei liity mitenkään tuohon kävijäpiikkiin. Hassu sattuma vain :D

Kirjoitin viime vuonna 182 postausta, joista ylivoimaisesti suosituimmat TOP 3 postaukset ovat olleet Koko some neuloo marimekkosukkia, marimekkolapaset ja Fazer x Novita sukkalehti. Postauksia oli enemmän kuin vuonna 2021, mutta vähemmän kuin vuonna 2020.

Lisäksi ihmisiä on kiinnostanut paljon postaukset otsikoilla "aina ei mene putkeen neulehyväntekeväisyydet" ja joulukuun yhteisneulontapostaukset. Myös omat suosikit -koosteet eri lehdistä (Kalevala, Fazer, kirjat) ovat olleet suosittuja. 

Tämmöinen tilastointipostaus. Edelleen tietyt postaukset aikaisemmilta vuosilta ovat myös suosittuja, mutta niitä en tähän ottanut mukaan, kun eivät ole viime vuodelta. Seuraatko sinä blogisi tilastoja? 

2 kommenttia:

  1. Apua, en ole tajunnut seurata kävijämääriä. Mahdanko uskaltaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskallat! Ei niitä tarvitse päivittäin, viikoittain tai edes kuukausittain seurata. Joskus on kiva katsoa :)

      Poista