perjantai 31. maaliskuuta 2023

Maaliskuun keskeneräiset

Maaliskuu on tuntunut joskus pitkältä kuukaudelta, mutta ei oikeastaan enää. Tänä vuonna maaliskuu oli oikein kiva, vaikka takatalvikin iski nyt loppumetreillä. Keskeneräiset eivät ole kyllä edenneet ollenkaan ja siksipä en nyt kopioi tähän listaa. Maaliskuussa on ollut myös kaikenlaista kivaa yhteisneulontaa, mutta koska omia ideoitakin on ollut paljon, niin olen jättäytynyt pois niistä. Lankamaailma järjesti kivan ArpaonniKAL:n, ja aloitinkin sitä, mutta jättäydyin pois, sillä siinä olisi tullut liikaa soveltamista ja vienyt liian paljon aikaa. Siinä oli kyllä kiva idea, ja oli kiva, kun antoi nopalle valtuudet päättää, mikä osio tulee. 

Hento kämmekkäiden ohje täältä.

Maaliskuussa päätin myös, että osallistun Arabia x Novita suunnittelukilpailuun ja olenkin lähettänyt yhden ehdotuksen. Nyt en aio innostua tämän enempää kuten Fazer -kilpailussa innostuin hieman liikaa :D . En välttämättä usko, että se valitaan, mutta jos valitaan, niin aika kiva, ja toki toivon sitä tietenkin. Veikkaan, että siellä on taas aivan mielettömiä suunnitelmia, enkä ole varma, yltääkö oma siihen joukkoon. Mutta onpahan taas jännittämistä tälle vuodelle. Maaliskuussa lisäksi mielessä on pyörinyt joulukalenterivyyhdit ja olen kerinyt niitä. Jospa saisin niistä aloitettua suunnitelmia piakkoin. Maaliskuu on myös jotain tuttua ja turvallista sekä uusien juttujen aikaa. Muitakin vyyhtejä on keritty ja odotan, että pääsen ottamaan niitä puikoille. Neulevuosikello kulkee aika samoja polkuja vielä tässä vaiheessa, mutta onneksi joukkoon mahtuu jotain uuttakin. Uusina juttuina ainakin kämmekkäät. 

Mikä oli sinusta parasta maaliskuussa? Mukavaa maaliskuun vikaa päivää!


2 kommenttia:

 1. Mitähän mielenkiintoista pitää sisällään joulukalenterivyyhtien keriminen?
  Minun maaliskuuni meni käsityömielessä pakkasen puolelle. On ollut kaikenlaista muuta pakollista; perheen jäsenet ja lähisukulaiset ovat olleet avun tarpeessa useampaan otteeseen, on ollut yökyläläisiä jne. Käsityöt lepäävät pusseissaan, mutta ei ole ollut mahdollisuutta tarttua niihin kuin ohimennen. On paljon ajatuksia, mitä kaikkea kivaa tekisi mieleni tehdä. Toivon, että huhtikuussa saan enemmän keskittyä omiin harrastuksiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minivyyhdeistä tulossa ehkä jotain, jos saan koottua ideoita puikoille :D No onneksi käsityöt odottaa eivätkä vanhene niin eihän niillä mikään kiire ole. Toivottavasti saat huhtikuussa ajatuksia puikoille!

   Poista