tiistai 21. maaliskuuta 2023

Neule- ja lankabingot 2023

Olen huomannut, että parhaiten saan rukseja neule- ja lankabingossa, kun en muista kyseisiä bingoja :D Ja niin tälläkin kerralla. Tammi-helmikuun vaihteessa avasin molemmat bingot ensimmäistä kertaa ja katsoin, oliko tullut rukseja ja olihan niitä useampikin kappale molempiin ruudukoihin.

Lankabingoon tuli ruksit Novita Nordic Wool ja Novita Isoveli. Im so mohair pipon tein nordic woolilla ja isoveli-langalla neuloin jämälankatuubihuivin sekä yksi palmikkopipo on myös neulottu isoveli-langasta. Joten eiköhän niistä saa tuon Isoveli-ruudun. Lisäksi yhdestä vauvan peitosta tuli Novitan Baby Wooliin ruksi ja Venlaan lapsen lapasista. Tämähän on bingo lankabingossa!

Neulebingoon tuli neljä ruksia: Jämälangat, jotain palmikkoista ja julkaise ohje englanniksi ja pipo-ohje. Vuosi vasta aika alussa ja ohjeen julkaisemisesta englanniksi sain ruksin. Sen, jos minkä ajattelin jäävän ilman ruksia. Jämälanka-kohtaan tuli tuubihuivista ruksi. Palmikoiden taikaa -sukat tekivät jotain palmikkoista kohtaan ruksin. Siltikin tuo neulebingo tuntuu aika haastavalta ja varmaan tehdessä sitä olisi pitänyt vähän tehdä helpommaksi. Nimittäin tuntuu, etten ehkä saa paitoja tai mekkoja tänä vuonna aikaiseksi. Mutta tällä mennään ja eihän sitä koskaan tiedä, mitä vuosi tuo tullessaan. Nyt on ainakin molemmat bingot avattu ja ihan ilman rukseja en jää.


Seuraava bingokatsaus sitten jossain vaiheessa. Rukseja tulee paremmin, kun tekee harvoin katsaukset. :D 

Kurkkaa verkkokauppani: täältä

Mitä sinun neule/lankabingolle kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Hyvin tuo on lähtenyt käyntiin. Vuotta on vielä runsas kolme neljännestä jäljellä. Minulla on tänä vuonna aika helppo bingo, mutta silti olen saanut vasta neljä ruksia 25:stä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No yllättävän paljon tuli, mutta nämä taisikin olla helpoimpia. Lähinnä myös nuo kirjakohdat mietityttää kun en usko että ehdin tekemään noista kirjoista mitään. Mutta tulee mitä tulee, eipä tällä nyt niin paljon väliä ole, eikä pidä ottaa paineita!

      Poista