tiistai 28. maaliskuuta 2023

Hyvän mielen villasukat

Nimesin nämä sukat hyvän mielen villasukiksi, koska väreistä tulee mieleen sellaiset. Neuloin nämä tammikuussa ja tykästyin tuohon raitalankaan. En ole aiemmin ollut niin paljon raitalankojen ystävä, mutta onhan tämä omalla tavalla kivoja. Yritin näissä toteuttaa sellaista erästä kerrosmäärä ideaa, mutta ei se tainnut ihan mennä putkeen tai toteutua. :D Mutta eipä haittaa, kivat ovat näinkin!Nämä sukat menisi muuten hyvin raitasukkalaatikkohaasteeseenkin, mutta en vielä laita näitä siihen. Jos näyttää siltä, etten saa sukkalaatikkoa täyteen, niin sitten otan nämä siihen. Nyt olen kuitenkin hyvissä ajoin siinä haasteessa, niin vielä ei tarvitse turvautua apukeinoihin :D Vieläkin olisi noita samoja raitakeriä, pitäisiköhän niistä neuloa vaikkapa pallolapaset tai vastaavat niin näkisi miten raitalanka menisi. 

Laitan tähän loppuun lanka ja muut tiedot:

Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot

Sukkien paino: 102 g

Ohje: Oma, aika lailla sellainen oma sovellus. 48 silmukkaa. Kärkeen sädekavennukset ja kantapää on vahvistettu kantapää.

Ovatko nämä villasukat hyvän mielen villasukat värien puolesta? Mitä sinä olet neulonut raitalangoista?

PS: Vielä ehtii pipo-ohje ostoksille: Taika-pipo, Polkuja pitkin ja Ruusunnuppu pipo-ohjeet alennuksessa Ravelryssä ja Lankajengissä

4 kommenttia:

 1. Kivat on värit; tuon väristä 7V-lankaa en olekaan nähnyt. Minulla on kaksi kerää raitalankoja odottamassa käyttöä. Vielä asia ei ole edennyt, mutta toivoa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yleensä olisin ajatellut että liian räikeät mutta loppupelissä oranssi ja lila on aika hyvätkin. Väriähän siinä on mutta ehkä sitä kaipaakin. Valkoinen näissä sukissa taas tasapainottaa hyvin.

   Poista
 2. Näistä sukista pidin heti, kun näin ja juurikin värien takia. Minä tykkään liilan ja oranssin yhdistelmästä ja tämä ruskehtavaoranssi menee myös oikein hyvin. Koko pienen ikäni olen haaveillut tekeväni itselleni liilaoranssin puseron, mutta se on edelleenkin haaveissa:)
  Raitalangoista teen välillä aina jotakin ja yleensä silloin tulee tehtyä sitten niitä raitalankoja oikein urakalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on kyllä kiva yhdistelmä ja en olisi itse ehkä tajunnut yhdistää oranssia ja lilaa mutta tämän jälkeen yritän muistaa nämäkin värit. Jonain päivänä teet vielä sitten tuon puseron :)

   Poista