perjantai 29. maaliskuuta 2024

Kaikkien aikojen klassikot sukkalehti - 2024

Olin vähän ristiriitainen tämän lehden suhteen ja huomasin selailevani sitä kaupassa useastikin. Jokin minussa halusi ostaa sen, mutta toinen osa himmaili kuitenkin. Lehdessä on 30 upeaa ohjetta, joista osa on samoja kuin sukkalehti 2020:ssä. Minulla on tuo vuoden 2020 sukkalehti ja siinäpä oli juurikin se syy, miksi mietin tämän ostamista aikaisemmin. Jokin lehdessä kuitenkin houkutti. Päädyin sen tilaamaan nyt Novitan pääsiäisviikon aleista, sillä lehdellä oli hintaa vain 8,50. Mitä malleja neuloisin lehdestä?


Lehti piti tietenkin selata heti, kun sen sai käsiini, vaikka olihan sitä selailtu jo siellä kaupoissa. Tykkään lehden kannesta. Se on jotenkin ihanan hempeä, vaikka en yleensä ole sinisen ystävä. Lehden kansikuvana on Anelmaiset, joka on ilmeisen suosittu sukkaohje, ja jota ei mistään muualta saa. Ymmärrän neulojien ihastuksen tähän malliin. Lehdessä on myös huippusuosittu malli Kikka Virolaiselta, nimittäin Hopsulaheit. Kikka onkin blogikollegani ja pitää myös blogia. Kikalla on muutenkin upeita malleja. Tämä on myös todella hieno malli ja siihen voi upottaa jämälankoja. Malli täytyy neuloa joskus. 


Hidalgo malli näyttää aika kivalta, johon voi yhdistää raitalankoja. Kurkkasin sen ohjetta hieman, ja ohje vaikuttaa myös ihan helposti muistettavalta. Kivanlainen pinta saatu helposti ja raitalangat näyttää upealta tässä mallissa. Aiemmin olen neulonut näitä malleja tästä lehdestä: Kässäkoulupalmikkosukkia, ja helppoa kirjoneulemallia, joka nyt näyttää saaneen nimen Rytmikäs. Myös Niina Laitisen Aamu lakeuksilla on tullut neulottua. Lehdessä on kirjoneulemalleja, palmikoita, pintaneulemalleja eli kaikkea löytyy laidasta laitaan. 

Mieleni muuttuu koko ajan mallien suhteen, ja se onkin yllättävää, mikä malli tulee ensimmäisenä puikoille. En nimittäin yhtään tiedä sitä itsekään vielä :D Lehti on minusta nimensä veroinen ja klassikkosukkalehti, jota tulee varmasti selailtua useamminkin ja toivottavasti puikoille päätyy useita malleja. Lehdessä on vaativuustasolta minusta sekä helppoja että hieman vaikeampia mallejakin. Pääsiäisenä joku malli saattaa päätyä puikoille, jos vain mitenkään maltan. Lehdessä on paljon aiemmin julkaistuja malleja, mikä laskee vähän lehden mielenkiintoa, mutta jos ei omista aikaisempia sukkalehtiä, niin lehti on hyvä hankinta. Onhan se tietenkin kivempi neuloa lehdestä eikä katsoa ohjetta nettisivuilta tai ainakin itse tykkään mieluummin katsoa ohjetta lehdestä kuin netistä.

Novitalla on menossa edelleen sukkien suunnittelukilpailu, ja siihen voi suunnitella urheiluun liittyviä sukkia. Odotan mielenkiinnolla sitäkin lehteä. Tässä lehdessä oli aiemman sukkien suunnittelukilpailun malleja.

Oletko sinä tutustunut tähän klassikkosukkalehteen? Mikä oli suosikkisi? 

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Mitä sinä aiot neuloa pääsiäisenä? 


4 kommenttia:

  1. Minäkin ostin lehden ja vähän harmittelin, kun löytyi useampi aiemmin julkaistu ohje. Toisaalta klassikko on klassikko ja osa kuitenkin ostaa lehden ensimmäistä kertaa. Muuten on hyviä ohjeita.
    Pääsiäisenä ei ole juurikaan neuleaikaa, kun on kuumeinen lapsi hoidossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hieman tuntui rahastamiselta ja aika nopeasti tuli jo näin alehintaan. Mutta toisaalta ei minulla ole vuoden 2015 sukkalehteä (jossa on myös osa malleista) ja kivahan näitä on kuitenkin omistaa ja selailla ja neuloakin välillä näistä niin en kadu ostamista. Tsemppiä sairaan lapsen hoitamiseen!

      Poista
  2. Minun piti oikein tarkistaa, kun kuulosti niin tutulta, mutta niinhän se löytyy minultakin tuo vuoden 2020 sukkalehti! Ja sieltä on noita samoja luettelemiasi (olipa vaikea sana😅) sukkia tehty.
    Nyt en tätä uutta ole vielä ostanut, vaikka huomasinkin että on alessa. Voi olla, että sorrun jollakin kauppareissulla, jos sitä sattuu silloin vielä löytymään😇

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli Novitan verkkokaupassa alessa, en tiedä onko ale kaupoissa ja tänään voi ehkä vielä saada alehinnalla Novitalta, jos niitä on jäljellä. Et välttämättä menetä mitään vaikket hankkisikaan :) Onhan näitä sukkalehtiä kiva kuitenkin selailla.

      Poista