keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Neuleohje: Pääsiäispupusukat - ohje saatavilla

Vieläkö mahtuu maailmaan yhdet pupusukat? :D Koska pääsiäinen on tässä kuussa!

Pupusukkien trilogia saa joukkoon vielä yhden pupusukat. Näiden idea lähti oikeastaan niistä ensimmäisistä pupusukista ja halusin luoda myös aikuiseen jalkaan sopivan koon. Tässä ohjeessa on kaksi kokoa: lasten koko, noin 28/30 ja aikuisten koko noin 38/39. Jalkaosan halusin pitää 'puhtaana' kirjoneuleesta ja siitä tuli ihan pelkkä sileä neule, mutta näin ollen sitä saa muokattua kivasti omaan jalan kokoon. Sukkien kärki on vähän kuin pupujen töpöhäntä ja neuloin sen eri värillä. En muuten millään keksinyt näihin sukkiin värejä, koska edelliset oli jo suunniteltu tietyillä väreillä, niin oli vaikea keksiä 'uusia' värejä. Lasten sukkiin väriksi tuli kuitenkin suht helposti keltainen, mutta aikuisten sukat saivat väriksi harmaan. Onhan pupuja tietenkin harmaana tai harmahtavana, joten ehkä se nyt on ihan ok näissä.


Ohje löytyy

Ravelrystä

Verkkokaupasta

Lankajengistä


Pääsiäinen lähestyy ja luultavasti puputkin kurkkivat jo pihamailla, joten puikoille voi ottaa myös pupusukat. Lasten suosikkieläin on hyvin usein pupu, joten pupusukat pitää olla aina myös lasten koossa. Oikeastaan kaikki on aina lähtenyt lasten koosta ja sitten olen laajentanut niitä aikuisen kokoon. Tässä vielä katsaus niihin ensimmäisiin lapsen pupusukkiin, jonka ohjeen löydät myös Lankajengistä

Mutta nyt riittää puput ja suunnataan katse muihin eläimiin. :D Arvelen, että puput olivat nyt tässä ja nyt katse kohti pitsiä, sillä kevät on aina ohuempien sukkien aikaa. 

Millä värillä sinä neuloisit puput tai pupusukat?

PS: Viime viikolla julkaistu So Simple huivin ohje on vielä tämän viikon tarjoushinnalla: Katso Lankajengiin tai verkkokauppaan .

8 kommenttia:

  1. Minulla on jo ennestään tuo pupusukkien ohje ja itse asiassa juuri kaivoin sen esille ja mietin mahdollista toteuttamista.

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo keltaiset pupusukat! <3 Sellaiset ilman muuta itse neuloisin. Onkos siellä aikuistenkin koossa ohje? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo harmaat alempana on sama malli aikuisten koossa. Sekä talvipupusukista löytyy myös aikuisten pupusukat. Niiden ohje löytyy myös Lankajengistä, Ravelrystä ja verkkokaupastani.

      Poista
  3. Mullakin on pupusukat. Olikohan se viime vuonna vai toissa vuonna tuo yhteisneulonta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Jouluna -22 taisin järjestää sen ensimmäisen ja sen jälkeen heti pari uutta pupuyhteisneulontaa putkeen :D

      Poista