perjantai 1. maaliskuuta 2024

Lapasboksi2024: Maaliskuu

Ihanaa maaliskuuta! 

Luvassa on maaliskuun lapasboksin teema, joka on neulo erilaisia kuvioita. Maaliskuulle en luonut valmista ohjetta, koska tuntui siltä kahden ohjeen jälkeen. Kuvioita voi jälleen kerran luoda pintaneuleella, palmikoilla tai kirjoneuleella - mitä ikinä keksitkään. 


Kieltämättä itsellä on ollut hieman kirjoneulefiilis tämän lapasboksin myötä ja tällekin kuukaudelle sain neulottua kirjoneulekuvioita. Jostain se idea näihinkin lapasiin lähti tai oikeastaan siitä, että mallailin värejä ja syntyi musta, neonpinkki ja muu punainen. Mielessä oli jämälangat, mutta omat jämälankani eivät ole kovin yhteensopivia tällä hetkellä, niin näissä oli kyllä enemmän kuin pienen pieniä jämiä. Oikeastaan suurin osa jämälangoista on varattu lämpötilasukkiin ja siksi jäljellä on vain jotain ei-yhteensopivia värejä. Mutta nämä lapaset ovat omat maaliskuun lapaset ja niihin tuli aika paljon väriä. 

Osa langoista saatu neulesuunnitteluun. 

Väliaikapalautetta voi myös nyt antaa. Miltä teemat ovat kuulostaneet? Ovatko olleet helppoja, vaikeita? Haluatko ennemmin neuloa vapaasti vai ohjeista?

Vaikka olen luonutkin jo teemat, mutta saattaa olla, että muokkailen niitä tässä ajan kuluessa - täsmennän tai tarkennan tai sitten jotain muuta. Tai sitten ne ovat sellaisenaan loppuun asti. Joulukuulle tekisi kuitenkin suunnitella jokin ohje, mutta katsotaan nyt. Valmiita ohjeitahan tässä lapasboksissa ei pitänyt olla enempää, mutta onneksi voi aina muuttaa mieltä. :D

Lisäksi maaliskuun teeman ympärille eräs seuraajistani halusi laittaa oman ohjeensa Ravelryyn ja vinkkaan sen tässä samalla. Jos et millään keksi mitään kuvioita ja/tai haluat neuloa ohjeesta: Kurkkaa Sadun ohje Ravelrystä: Äidin vanhat lapaset ohje Ravelryssä . Ohje on ilmainen.

Onko sinulla palmikko - kirjoneule - pintaneule tai muu neulefiilis? Millaisia kuvioita sinä ajattelit neuloa?

6 kommenttia:

  1. Kirjoneule-fiilistä ei ole. Helmikuun lapasista toinen vielä kesken. Mutta kyllä se valmistuu. Kaikesta huolimatta kirjoneuletta varmaan tulee taas maaliskuussa, kunhan keksin millä langalla neulon. Ota sitten selvää, kun eiitsekään ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, useimmilla neuletöillä on tapana aina valmistua :)

      Poista
  2. Kiva teema, riittävän väljä. Ihan kiva, että jollain kuukaudella on valmis ohje, mutta ehkä toivoisin, että se ei olisi joulukuu, koska siihen yleensä pakkautuu kaikenlaista paniikkia ihan ajankohdasta johtuen.
    Huomasin muuten, että sinun ohjeitasi on nyt saatavilla myös Kässä Kirpusta - Onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, ihan totta, joulukuu on aina kiireisin kuukausi, täytyy katsoa jos voin vähän sumplia noita teemoja ja katsoa jonkin muun sopivan kuukauden, jos nyt vielä innostun ohjeita tekemään. Ja siellä on oltu tarkkana, kiitos onnitteluista, aloitettiin nyt hiljattain yhteistyö Kässäkirpun kanssa, josta olen kyllä hyvin innoissani :)

      Poista
  3. Sopivia teemoja on ollut ja vaikka noita lapasia nyt olenkin tehnyt jo aika paljon, silti innostuin vielä tästä maaliskuun teemastakin. Pitää koittaa saada jotakin aikaiseksi👍 Olen aika pitkään nyt tehnyt kirjoneuletta, joten välillä voisi varmaan pintaneulettakin tehdä😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiitos palautteesta! Vaihtelu on kivaa vaikka sinulla on kyllä niin upeita kirjoneulelapasia :)

      Poista