sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Mitä neuloin helmikuussa?

Luvassa on kuukausikooste neulerintamalta. Tuntuiko sinusta helmikuu pitkältä vai menikö se nopeasti? Olen aina sanonut, että helmikuu menee nopeasti ja niinhän se tavallaan meneekin. Nyt ei itse asiassa tuntunut siltä, mutta minusta se meni aika normaalisti - ei mitenkään hitaastikaan. Viikot olivat vähän hajanaisia ja rikkonaisia - kiitos vaan erinäisten lakkojen, jotka vaikeutti perusarkea. Tykkään perusarjesta, enkä välttämättä kaipaa sinne mitään ylimääräistä. Mutta niistä on nyt selvitetty ja aika katsoa kuukausikooste.

Tämä punainen väri on jotenkin ihana väri, vähän myös keväinen. Choice palmikkosukkien ohjeen saat verkkokaupasta . Yksi ohje, neljä erilaista palmikkosukkaa.

Helmikuussa julkaisin kolme neuleohjetta: So simple huivin, Feel good palmikkosetin ja Choice palmikkosukat. Helmikuussa lapasboksin teema oli sydämet ja niitä sitten tulikin ihan urakalla Instagramissa eteen, kun oli ystävänpäivää ja muuta herkkupäivää. Ihanaa, kun olette lähteneet lapasboksiin niin hyvin mukaan! Helmikuun ilmaisohje - Sydänsade - lapasiakin näkyi somessa ja on aivan ihana nähdä niitä! Koska maaliskuulle ei tullut valmista ohjetta, niin mieli on ollut vähän siitä harmillinen, mutta lupaan, että valmiita ohjeita tulee vielä. Ei kyllä pitänyt, mutta minkäs teet, kun ideoita tulee. :D Nimittäin helmikuussa tuli neulottua lapasia ja niistä jokunen pari on vielä tulevien kuukausien ohje. Ei ihan heti - menee syksylle joka tapauksessa. 


Helmikuussa neuloin:

** sukkia

** lapasia

** yhdet kämmekkäät

Kulutus: 1157 g

Ostot: 500 g

Helmikuussa tuli neulottua vain sukkia ja lapasia, mutta niitäkin sitten urakalla. Ehkä vähän liian intensiivisesti, että vähän kyllästyi. Lankoja sain lahjaksi ja yhden kerän ostin omiin neulesuunnitelmiin. Myös joulukalenterilankojen neulominen sukiksi vähän laimeni ja ne taitavat jäädä tällä erää nyt kolmeen pariin. Onneksi en sortunut kuin yhteen kerään, sillä yritän todella, että olisi myös nollaostoisia kuukausia. Helmikuussa otin puikoille yhden keskeneräisen huivin viime vuodelta ja sitä onkin ollut kiva neuloa, vaikka pitsikuvio vaatii enemmän keskittymistä kuin raitasukat.

Mitä uutta helmikuussa?

** Tein hyvin lyhyen shorts videon youtubeen: youtubeen. Asia, jota en olisi ikinä uskonut tekeväni, mutta tuli vain tunne, että pitää kokeilla jotain uutta. En ole edelleenkään ryhtymässä neulekanavan pitäjäksi, mutta lyhyitä neulejuttuja oli kiva tehdä ja shorts videot tuntuivat juuri sopivilta itselle. Joten ehkä niitä tulee jatkossakin lisää. Mielessä on ainakin lisää ideoita.

Käy tykkäämässä ja ota kanava seurantaan! Seurata saa myös Instagramissa @sweetsandsocks !

** Lisäksi osallistuin lahjoita neuletyö tuntemattomalle Neulomuksia sydämestä FB-ryhmän kautta ja vein palmikkolapaset kävelyreitin varrelle. Kävin seuraavana päivänä katsomassa ja ne oli otettu, joten toivon, että menivät käyttöön. Tämä oli kyllä kiva idea ja onneksi osallistuin, vaikka mietin pitkäänkin osallistumista. 

Miten sinun helmikuu meni? Tuntuiko se lyhyeltä vai pitkältä?

2 kommenttia:

  1. Sinulla on ollut tuottelias helmikuu ja paljon kaikkea erilaista olet saanut aikaan. Lankaakin on kulunut kunnioitettava määrä. Otin uuden kanavasi seurantaan. Onnea kanavalle!
    Meillä on sairasteltu koko helmikuu ja siksikin aika on tuntunut pitkältä kotona nysväämiseltä. Minulla sitkeä flunssa vaan pysyy ja pysyy. Odotan maaliskuulta paranemisia ja siirtymistä takaisin normaaliin arkirytmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu kyllä että olen neulonut samoja juttuja eli sukkia ja lapasia eikä sen koommin mitään uutta mutta ehkä se on vain tunne. :D Pikaista paranemista, pitkään jatkuneet sairastelut ovat inhottavia.

      Ja kiitos, tuskin pystyn kilpailemaan muiden hienojen kanavien kanssa ja tuokin oli aika lailla hetken mielijohteesta tehty juttu mutta miksipä ei. Ehkä sinne jotain pieniä juttuja tulee epäsäännöllisesti :)

      Poista