torstai 25. huhtikuuta 2024

Neuleohje: 3 x pirteät palmikkosukat lapselle

Lasten sukkaohjeista onkin ollut pienoinen tauko, mutta nyt on luvassa palmikkosukkia lapsille. Suunnittelin nämä kaikki kolme palmikkosukkaa siten, että kaksi muumilankakerää riittäisi neulomaan kaikki nämä kolme mallia. Menekki on toki myös aina vähän käsialakysymys ja riippuu myös siitä, kuinka pitkän jalkaosan tekee. Mallisukat ovat noin koossa 25/27 ja näihin riitti hyvin ja jäikin vielä pienen pienet jämät. Muutaman kerroksen olisi varmasti vielä saanut, että olisi riittänyt. 

Ohje on suunniteltu 100 g = 225 m langalle ja esimerkiksi Novitan muumitalo-langoille. Valitse kaksi suosikkiväriäsi ja neulo kaikki kolme sukkaparia! Jokainen sukkapari on erilainen, ja jokaisessa sukkaparissa on erilaisia palmikoita. Mutta mallikerrat ovat muistettavat ja ne kun oppii, niin ohjetta ei tarvitse välttämättä seurata. Näiden nimeksi tuli yksinkertaisesti 3 x Pirteät palmikkosukat lapselle.

Ohje löytyy:

Ravelrystä

verkkokaupasta

Lankajengistä

Ohjesetti on alennuksessa aina Vappuun asti eli 1.5 asti. Toukokuu on ihan pian täällä, mutta sehän ei haittaa neulomista :D Viikonloppuna tulossa muuten juttua neulomisen hyödyistä, sillä löysin hyvän artikkelin yhdestä lehdestä ja neulomisen ilosanomaa täytyy tietenkin levittää.

Mikä on sinun suosikkisi näistä: yksivärinen pinkki vai lila vai kaksivärinen?

2 kommenttia:

  1. Minusta kivoin on tuo kaksivärinen pari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksivärinen on kyllä kiva, saa kivasti kontrastia kun neuloo resorin, kantapään ja kärjen toisella värillä.

      Poista