tiistai 16. huhtikuuta 2024

Neuleohje: Kevätkissa -sukat

Suunnittelin tämän neuleohjeen talvella ja kieltämättä nyt keväällä tuntuu vähän hassulta julkaista se. Mutta koska annoin tälle nimeksi Kevätkissa-sukat, niin se on julkaistava nyt :D Kaikista eläimistä eniten rakastan kissoja ja siksi kissoilla on myös erityinen paikka sydämessäni ja myös neulesuunnittelussa. Halusin suunnitella leveämmälle pohkeelle/jalalle sukat, ja näiden idea lähti oikeastaan siitä. Nämä sukat ovat siis suunniteltu erityisesti leveämpään jalkaan/pohkeeseen ja ohje on noin 38-40 jalalle. Jalkaosaa voi neuloa oman jalan pituuden / saajan jalan pituuden mukaan ja sen voi neuloa myös yksivärisenä, jos ei halua neuloa kirjoneuletta jalkaosaan.


Ohje löytyy

Ravelrystä

verkkokaupastani

Lankajengistä (tulossa pian ellei ole jo!)


Näihin sukkiin voit hyvin hyödyntää jämälankoja, sillä yhtä väriä menee noin 40-50 g (kuvassa valkoista hieman vähemmän. Halusin kissan olevan kuitenkin "kissanvärinen" eli harmaa, valkoinen tai musta eli ei pinkkejä kissoja. :D Kissan väriksi päätyi harmaa, sillä musta olisi ollut jotenkin liian synkkä. Näissä sukissa sai kyllä sommitella värejä ihan urakalla, mutta minusta näistä tuli kivat näillä väreillä. Tällainen paksummalle langalle oleva sukkaohje tuli nyt tähän väliin, kun tosiaan nimen takia nämä täytyi julkaista keväällä. :D Mutta nyt sitten pitsin ja muiden kesäjuttujen pariin. 

Muista myös Suvituuli-sukkien ohje, joka on julkaistu viime viikolla. Suvituuli-tuoteperhe saa lisäystä toukokuussa, sillä Suvituuli huiviohje julkaistaan silloin. Mielessä on kyllä kaikkia kivoja neulejuttuja, joista tekisi mieli kertoa jo ihan heti, mutta maltan mieleni kuitenkin. Suunnittelupöydällä on kaikkia, kivoja uusia juttuja, joita en ole aiemmin suunnitellut. Uudet jutut haastaa itseä ihan uudella tavalla ja siksi ne onkin kivoja, vaikkakin hieman rankempiakin kuin perussukkaohjeet. 

Mikä on sinun lempieläimesi? Mitkä eläinaiheiset sukat haluaisit neuloa? Vai ovatko eläinaiheet jo läpikoluttuja?

2 kommenttia:

  1. Kivat nuo harmaat nilkoista kurkkivat kissat. Kissa on hieno eläin. Ottaisin heti, vaikka kaksi, ellei puoliso olisi allerginen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä idea oli jo pidempään mielessä ja piti toteuttaa. Kissat ovat kyllä mahtavia!

      Poista