keskiviikko 3. huhtikuuta 2024

Mitä neuloin maaliskuussa?

Maaliskuu on ollut idearikkauden aikaa. Olen aloittanut kaksi sellaista neuletyötä, jota en ole koskaan suunnitellut. En tiedä, näkevätkö nämä koskaan päivänvaloa, mutta yritys on kova. Ehkäpä syksymmällä. Maaliskuu on ollut myös pöytälaatikko-ohjeiden läpikäyntiä, sillä julkaisin myös vielä yhdet pupusukat, joista oli yhteisneulonta viime vuonna. Maaliskuun idearikkaus näkyi myös julkaistuissa ohjeissa ja julkaisin jopa neljä uutta ohjetta. 

Olen nyt tässä luvannut (lähinnä itselleni) aina huiviohjeiden julkaisun jälkeen että "tämä oli viimeinen huiviohje" mutta se ei koskaan pidä ja aina olen keksinyt vielä jotain kivaa huiviohjetta. Ehkäpä olisi parempi olla lupaamatta mitään? :D Maaliskuu on ollut nimittäin myös huiviohjeiden hullaannusta. Siinä missä muut suunnittelee paitoja toisensa jälkeen, niin mullahan huivit taitaa olla se juttu. :D Mutta ei liikaa, toukokuussa vielä yksi huiviohje, joka on ihana, vaikka itse sanonkin. Siinä on pitsiä ja helppoa aina oikein neulosta.


Rakkaudesta II setin aikuisen sukat ovat kauniit pitsikuvioiset sukat. Niiden ohje löytyy täältä.

 

Kulutus: 1080 g

Ostot: 1150 g

Aika pitkälle tätä vuotta olen päässyt niin, etten ole ostanut lankaa joko ollenkaan tai isoja lankaostoja. Mielessä on toki vaikka mitä suunnitelmia, joihin ei ole kotona lankaa, mutta olen hillinnyt mieleni ja alan työstää niitä vasta, kun olen saanut valmiiksi muita juttuja. Maaliskuussa tilasin yhdet langat yhteen uuteen juttuun, koska sellaista lankaa lankavarastossa ei ole ja lisäksi tuli tilattua toinen pienempi tilaus Novitan pääsiäisaleista. Maaliskuussa puikoilla oli myös isompia juttuja kuten huiveja. Yllättävän paljon neuletöitä valmistui kuitenkin tai yllättävän suureksi muodostui kulutus. Sehän melkein otti kiinni ostot, mutta hitusen enemmän tuli ostoja. Neulemaratonin ansiosta maaliskuussa valmistui sellaisia kauan keskeneräisenä olleita töitä. Neulemaratonin valmistuneista töistä tulee erillinen postaus viikon lopussa.

Spring vibes huivin ohje löytyy verkkokaupasta .

Mitä uutta maaliskuussa?

Perustin ravitsemusaiheisen blogin, koska koin, että haluan jakaa enemmän ravitsemuksellista tietoa ja omia oivalluksia ja no, ravitsemusjutut ovat myös ehkä toinen intohimoni. Jaan ehkä blogin joskus täälläkin.

Suunnittelupöydällä on ollut uusia, kivoja juttuja. Neulesuunnittelu on kyllä siinä mielessä hauskaa, että aina löytää jotain uutta kivaa itselle. Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan, koska et vaan voi tietää, jos joskus suunnitteletkin jotain sellaista, mistä olet ajatellut, ettet koskaan. Tulipa pitkä lause. :D Lisäksi neulesuunnitteluun voi uppoutua ja unohtaa maailman pahuuden ja järkyttävät asiat. Vähän sama kuin neulomisessakin tai sellaisena haluan pitää neulomisen ja neulesuunnittelun. Haluan keskittyä vain neulomaan, ihaniin lankoihin ja uusiin ideoihin. 

Toukokuulle yritän saada julki yhden söpön jutun, jota en ole aikaisemmin suunnitellut. Sitä ennen tosin on huhtikuu ja tälle kuukaudelle taitaa olla luvassa sukkien ohjeita.

Mitä uutta tai vanhaa tai keskeneräistä sinulla oli maaliskuussa? Miten maaliskuusi meni?


6 kommenttia:

 1. Maaliskuu hurahti ohi. Minulla vauvaneuleiden parissa, mutta nyt alkaa riittämään sitä laatua. Olisi kiva kuulla ravitsemusaiheisesta blogistasi lisää. Aihe kiinnostaa minuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kiinnostaa, ehkäpä jaan sen myöhemmin,

   Poista
 2. Ooh, kiva huivi! Keväisen värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä Freija yarnin langat on kyllä herkullisia :)

   Poista
 3. Kauniit sukat nuo. Kuukaudet kyllä hujahtelee tosi nopeasti ohi. Täällä on pähkäilty yhden mustan teinille tulevan puseron kanssa . Ei se pusero, mutta ne pääkallokuviot ja hihojen modaukset. Eiköhän se joskus valmistu. Ainakin lalpsenlapsi odottaa innolla ja mummi osaa tietty kaiken.
  P.S on luvannut pitää puseroa piiiitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No sielläpä on pieniä vaatimuksia puserolle, toivottavasti puserolle tulee pitkä käyttöikä :)

   Poista