perjantai 24. huhtikuuta 2020

Puikkoperjantai: huhtikuun vikat keskeneräiset

Huhheijaa, juurihan kirjoitin varmaan huhtikuun ekat ja nyt voi jo laittaa huhtikuun vikat. Menipäs se huhtikuu nopeasti, asia, jota en olisi uskonut sanovani! Sillä huhtikuu on samalla ollut pitkä, mutta kuitenkin lyhyt. Muutama päivä on vielä huhtikuuta jäljellä, mutta eniten tässä huhtikuussa on harmittanut se (käsityöasioissa siis), etten ole voinut kertoa keskeneräisistä käsitöistä InstaStooreissa. Se johtuu oikeastaan nyt ihan vain tästä poikkeusajasta. En osaa keskittyä livevideoihin muidenkin ihmisten ollessa kotona :D Alun perin loin tämän postaussarjan lähinnä siis Instagramiini, mutta siitä onkin tullut säännöllisempi täällä blogin puolella. Mutta uskon, että Instagramissakin pääsen piakkoin taas säännölliseen rytmiin keskeneräisten käsitöiden suhteen. Keskeneräisten käsitöiden esittely ei ole yhtään sama kirjoittaen kuin kertoen, mutta enköhän taas piakkoin pääse kertoenkin niistä käsitöistä juttelemaan.Tällä viikolla opittua ja koettua:

** Näen erilaisia keppejä luonnossa kivoina makrameepuina. Ja tästä saadaan myös lapsen kanssa "taistelu" aikaiseksi, kumpi sen kepin saa :D Tällä hetkellä tilanne on varmasti 10 - 0 lapsen voittoon, mutta oon oppinut olemaan ovela ja piilotan niitä keppejä loppujen lopuksi :D Olen siis koukuttunut makrameetöihin. Viimeisin hakusanani googlessa on helppoja makrameeohjeita. Saapi nähdä, että eskaloituuko tämä poikkeusaika siihen, että meillä on kohta itsetehty makramee!

** Toiset vesimelonisukat tulossa. Eräs ilta tällä viikolla kyllästyin yksinäisiin villasukkiin ja ajattelin neuloa pois toisen vesimelonisukan. Toinen on siis jo valmistunut, ja toivottavasti toinenkin piakkoin!

** Villapaita suunnitteilla taas. Haluaisin aloittaa taas villapaidan, mutta tällä kertaa kesäisemmän version. Tai jos en ihan villapaidan tekoon ryhdy, niin haluaisin edes tehdä jonkin kivan kesätopin. Mallikin on mielessä, nimittäin Novitan kesänumerosta.

Keskeneräisiä käsitöitä on tällä hetkellä noin 3 kpl. Parit villasukkaparit sain valmiiksi tällä viikolla, toiset ovat lapsen villasukat ja siinä halusin kokeilla vähän erilaisempaa resoria, joka menee kokonaan villasukan etupuolella. Lisäksi olen alkanut taas tutkimaan jämälankavarastojani ja yritän tehdä sieltä pois lankoja. Harmiksini siellä ei ole oikein mitään keväisiä värejä. Haluaisin niin neuloa keltaisella ja vaaleilla sävyillä. Yhdet keltaiset villasukat sentään sain tehtyä luonnonvaalean kerän avustuksella.

Mitä sinulla on puikoilla tällä hetkellä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti