lauantai 11. huhtikuuta 2020

DIY: Helppo neulottu pussukka Novita Wool Cottonista

Mukavaa lankalauantaita! Tänään saa tai oikeastaan pitää neuloa oikein urakalla ;) Tänään ajattelin esitellä oikeastaan helpon puuvillapussukan. Tämän idean sain jonkin japanilaisen tai aasialaisen instagramkuvasta :D tai ainakin kuvateksti taisi olla japania tai vastaavaa. Kun olin nähnyt kuvan, niin halusin tehdä vastaavanlaisen pussukan. Onneksi oli Novitan Ystävänpäiväpussista tullutta Wool Cotton -lankaa, jolle en silloin heti keksinyt mitään käyttötarkoitusta. 

Tästä on tarkoitus kirjoitella ohjekin tänne tai ravelryyn, mutta en ole sitä vielä ehtinyt. Mutta voin sanoa, että tämä oli kuitenkin todella helppo tehdä ja lankaa kului vain tasan yksi kerä Novitan Wool Cottonia. Lanka on siis tämä ja sävynä puuteri. Tätä voisi käyttää nyt pääsiäisenä pääsiäismunapussina tai vaikkapa pääsiäisen aarrejahdissa tai vastaavassa. Järjestättekö te pääsiäisenä pääsiäismunajahdin?

On muuten aika ihanaa neuloa jotain muuta kuin villasukkia. Tai on niitä villasukkiakin parit puikoilla, mutta vähän jotain muuta kuin perussukkia. En ole varmaan koskaan neulonut mitään tällaista pussukkaa, mutta tätä oli yllättävän kiva neuloa ja mikä parasta - taisi tulla valmiiksi yhdessä päivässä. En ole vielä keksinyt tälle täysin käyttötarkoitusta, mutta mielessä on aika monia ideoita. Tämä voisi olla vaikka villasukkien lahjapussina, mikäli nyt pääsiäisenä toimittaa vaikkapa ruokakassin vanhukselle oven taakse. Tai muutenkin vaikkapa lahjapussi ihan mihin tahansa juhlaan!

Mitä sinulla on puikoilla just nyt ja aiotko neuloa tänään lankalauantaina? Ihanaa pääsiäistä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti