lauantai 25. huhtikuuta 2020

Lapselle helppo pipo Novita Isoveli -langasta

Huhtikuussa olen saanut myös viimeisteltyä käsitöitä enemmän. Tämäkin pipo taisi roikkua pitkään ilman tupsua ainakin kuukauden. Taisin saada tämän jo muuten valmiiksi siis helmikuussa tai maaliskuussa. Tämän pipon tekeminen lähti puhtaasti tarpeesta, sillä lopputalvesta (jos sellaista oli edes) huomasin, ettei enää ollut sopivia pipoja lapsella. Lapsen pipon tekeminen on vähän yllätyksellistä, sillä siitä voi tulla joko liian suuri tai pieni. Tai no jos on matemaatikko ja tekee mallitilkun ja mittaa lapsen pään ja sitä kautta silmukat. :D Mutta itselle se olisi ainakin ... no liian matemaattista ;)


Ohje on omasta päästä enkä sitä kyllä enää valitettavasti muista, kun sen neulomisesta on jo hetki kulunut. Vaikka tämä pipo on kyllä maailman helpoin tehdä: 2 o 2 n -resori taitettuna ja sen jälkeen sileää neuletta ja lopuksi kavennukset. Sileään neuleeseen halusin saada jotain piristystä ja neuloin raidat. Vaaleansininen on Novitan Isoveli -lankaa ja tummansiniset raidat ovat Novitan 7 veljestä. Lankojen paksuus nyt ei ihan täysin matchaa, mutta raidat ovat niin ohuet ettei sitä huomaa ja raitoja on vain kolme.


Tämän pipon myötä sain muuten myös yhden bingoruksin. Niitä ei olekaan hetkeen tullut (kait?) enkä ole välttämättä edes muistanut koko neulebingoa. Ruksasin tämän myötä siis omalle lapselle jotain neulottua -kohdan. Tämä olisi sopinut myös pipo Isoveli -langasta, mutta tuntuu paremmalta ruksata ensimmäiseksi mainittu kohta :D Täällä olen muuten kirjoittanut välicheckin neulebingosta ja silloin ei ainakaan ollut vielä bingoa. Nyt innostuin päivittämään neulebingoa ja muutamia rukseja sain, mutta en vielä neulebingoa. Olenpa muuten tehnyt rivit niin että yllättävän kauan kestää ensimmäiseen bingoriviin :D

Onko huhtikuussa liian myöhäistä neuloa pipoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti