keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Maaliskuun kulutuspäiväkirja: kuinka paljon käsitöitä sain valmiiksi

Sinne meni maaliskuu ja toivotaan, että huhtikuu on keväisempi! Tässä on taas maaliskuun lankojen oston ja kulutuksen päiväkirjaa. Tämä on muuten osoittautunut kivaksi tavaksi, mutta vielä ei ainakaan ole sellaisia vaikutuksia, etten lankaa olisi ostanut ollenkaan :D

Ostetut langat:
Novita 7 veljestä Timo: 800 g
Novita Nordic Wool: 650 g
Drops Nord: 500 g

Yhteensä: 1950 gValmistuneet työt:
Tummaharmaat-oranssit raitasukat: 106 g
Lehtisateessa tuubihuivi: 70 g
Neulotut pehmot: 39 g
Kirjoneulesukat: 54 g
Huhtikuun sukkapari: 126 g
Vaaleanpuna-valkoiset raitasukat: 103 g
Panta: 53 g
Tummanpun.-kirjavaraitasukat: 97 g
Vesimelonisukat: 105 g
Neliraitasukat: 102 g
Toukokuun sukkapari: 74 g

Yhteensä: 929 g

Huhheijakkaa, kun tuli ostettua lankaa maaliskuussa ja vieläpä suurin osa vähän liian ex tempore -ostoksia. En taida kyllä saada ikinä neulebingossa kk ostamatta lankaa -ruksia :D Onpahan ainakin varauduttu kotonaolemiseen eikä ainakaan pitäisi tulla tylsää. Maaliskuun alussa tuntui siltä, etten saanut valmiiksi lähes mitään, mutta nyt kun katson listaa niin olenhan saanut aika paljonkin valmiiksi. Ja muitakin kuin villasukkia! Maaliskuussa tuli myös valmiiksi jo huhtikuun sukkapari, josta lisää ihan piakkoin. Kuten myös toukokuunkin sukkapari. Olen iloinen siitä, että päätin ottaa joka kuulle tietyt teemat sukkalaatikkoprojektissa. Vaikka näitä sukkia toki on tehnyt sen ulkopuolellakin, mutta nyt olen saanut miettiä joka kuukaudelle aina sopivaa teemaa, eikä se ole lähtenyt lapasesta vai pitäisikö sanoa villasukasta :D Haluaisin jo niin päästä esittelemään toukokuunkin sukkaparin, mutta ehkä yritän malttaa odottaa toukokuulle asti. Olin jotenkin niin fiiliksissä keltaisesta väristä, että toukokuun teemaksi tuli keltainen.

Huhtikuulle voisin laittaa tavoitteeksi enemmän harkintaa lankojen ostamiseen, sillä vajaa 2 kg on todella paljon lankaa ja en voi todellakaan joka kk ostaa noin paljon lankaa. :D Huhtikuuta kuvaa myös lyhytvartiset sukat todella hyvin, sillä tein myös lyhytvartisia sukkia! Viime kesänähän hurahdin myös niihin, ja nyt löysin ne myös taas! (Kuvassa näkyvät villasukat ovat juuri niitä viime kesänä valmistuneita!)

Mikä oli sinun lempparikäsityö maaliskuussa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti