sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

DIY: Vesimelonivillasukat

Inspiroiduinpa sitten niin paljon Novitan vesimelonisukista, että piti tehdä sitten sellaiset. Toki ohjetta hieman soveltaen, sillä jätin tästä Novitan ilmaisesta vesimelonisukkien ohjeesta tuon kirjoneulekuvion pois ja menin yksinkertaisemmalla linjalla. Ja minusta näistä tuli kyllä ihan parhaat villasukat aikoihin! Niin ihanan värikkäät ja mikä parasta, jotenkin niin kesäiset, eivätkä yhtään jouluiset vaikka punaiset ovatkin!Itse asiassa en ole tutkinut tuota Novitan ohjetta ollenkaan, että en tiedä, kuinka paljon nämä muistuttavat niitä, mutta lankana käytin punaista seiskaveikkaa, musta oli Nordic Woolia ja vihreä ja valkoinen vähän sitä, mitä sattui löytymään kaapeista! Sukat meinasi jäädä tekemättä, sillä vihreää lankaa en löytänyt millään. Olin aika varma, että minulla piti olla vihreä seiskaveikkakerä, mutta ei sitten ollutkaan, koska en sellaista löytänyt. Vihreäksi päätyi sitten jo kertaalleen purettu lanka, enkä sen merkkiä muista. Se vihreä ei kyllä ollut paras lanka, mutta silti sukista tuli aika kivat. Vihreä lanka oli meinaan paksumpaa kuin seiskaveikka, mutta päätin tehdä tehdä sukat kuitenkin 48 silmukalla. Resori on vain ehkä tiukempi, eikä langan paksuutta huomaa ollenkaan. Nämä sukat piti meinaan laittaa heti työn alle, kun sain idean eikä siinä ehtinyt mitään tilauksia tekemään. Ja oikeastaan parempi näin, että kaikki langat löytyivät omista kaapeista.


Näiden sukkien myötä iski kyllä inspis kaikkiin muihinkin hedelmä- tai marjasukkiin. Nyt tuntuu, että ideoita on vaikka kuinka paljon taas <3 Ja eipä sillä, onhan tässä ihan kivasti tätä neulomisaikaakin! Vaikka toki se neulomisaika pitää jakaa toki etätöiden ja muiden asioiden kanssa. Jos kiinnostaa, niin voin jakaa tämän vesimelonisukkien ohjeen! Hihkaise kommenttiboksissa, jos haluat, että jaan tämän ohjeen!

Näistä tuli kyllä sen verran kivat, että aloitin jo toisetkin vesimelonisukat, mutta pienoisen villasukka-ahdistuksen myötä niiden valmistuminen saattaa kestää. Ideoita kyllä olisi vaikka kuinka paljon, mutta yritän keskittyä tällä hetkellä pidempikestoisiin neuletöihin.

Mikä on sinun lempihedelmäsi? Oletko kokeillut neuloa vesimelonisukkia? 

4 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida, että pidän sukkamallistasi enemmän kuin Novitan mallista... sinun mallilla voisin harkita itsekin tekeväni melonisukat =) mielipidejuttuhan tämä on, mutta minua miellyttää eniten simppelit mallit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Minusta Novitan mallikin on kiva mutta koska en oikein kirjoneuleesta pidä niin en sitten lähtenyt kokeilemaan sitä ja tein (taas) oman sovelluksen :D Niinpä, mielipiteitähän nämä ovat :)

      Poista