perjantai 17. huhtikuuta 2020

Puikkoperjantai: Pääsiäisen jälkeiset käsityökuulumiset

Tämä viikko on tuntunut pitkästä aikaa lyhyeltä ja voipi todeta, että menipä viikko nopeasti. Jollain tasolla tähän poikkeustilaan alkaa jo tottua, mutta itsellä on ollut viime päivinä enemmän lisääntyneitä tylsiä hetkiä. Mikä on kyllä ihan ymmärrettävääkin. Samoin kuin jollain tasolla inspiraatiot ja ideat ovat hieman kateissa. Tai no eivät sinänsä ihan kokonaan kateissa, mutta niistä ei oikein saa kunnon otetta tällä hetkellä. Muutenkin kun esimerkiksi kirjoitustyö on luovaa puuhaa, niin pitäisi saada kunnolla keskittyä siihen eikä niin että kirjoitat jossain ryhmä hau jaksojen aikana nopeasti :D Mutta fiilis on kyllä ollut tällä viikolla iloinen, hyvä ja idearikas!


Tämän viikon teema voisi olla It is all about pink kun kuvaa katsoo :D

Keskeneräisiä käsitöitä tällä hetkellä on n. 3 kpl, joista suurin osa on villasukkia. Ai mikä villasukkatauko :D Olen kyllä saanut ihanat palmikkosukat valmiiksi, jotka aloitin hetken mielijohteesta. Kaipasin jotain tuttua ja turvallista lankaa, jolla neuloa, niin päädyin palmikkosukkiin. Itse sukkamalli oli kyllä itselle uusi. Mutta helppo ja nopeasti opeteltavissa! Tämän myötä päädyin taas suunnittelemaan palmikosta jotain muuta kuin sukkia :D Pidin muuten pääsiäisen aikaan yllärigallupin Instagramissa, ja gallup oli todella tasainen, mutta niukasti vaaleanpunainen väri voitti. Mikäli kirkas pinkki olisi voittanut, niin siitä minulla olisi ollut selvät sävelet mielessä eli kirjoneule pitkästä aikaa. Mutta en ole varma, onnistuuko se kirjoneule vaaleanpunaisesta, kun toinen väri pitäisi olla erottuva. Päätin sitten suunnitella hieman jotain uutta vaaleanpunaisesta. Stay tuned!

Arki on aika arkea ja multitaskaamista tällä hetkellä, mutta arjen piristävät hetket ovat yleensäkin niitä arjen pieniä iloja kuten aamuneulominen, kahvi parvekkeella ja hassu nauruhetki lapsen kanssa. Tietyllä tapaa tähän alkaa jo tottua ja mieli on jo ehkä vähän elämässä poikkeustilan jälkeen. Millaisiakohan ihmisiä parin kuukauden päästä Suomessa on, kun nyt ollaan vältetty kontakteja? Toivottavasti iloisia ja sosiaalisia eikä kukaan ole sulkeutunut itseensä enemmän kuin ennen.

Nyt mukavaa perjantaita ja kerropa mitä sinulla on puikoilla just nyt?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti