maanantai 27. huhtikuuta 2020

Jäätelökesä tulee - oletko valmis?

Kyllä se kesä sieltätulee ja niin myös jäätelökesä! Keväällä yksi parhaimmista asioista on uutuusjäätelöt. Kauppojen pakastimet alkavat täyttyä jäätelövalmistajien uutuusjäätelöistä! Mietin pitkään, että mikä yhdistäisi villasukkia ja jäätelöitä ja eipä juuri mikään muu kuin väri (kuvissa näkyvistä siis)  sekä se, että jäätelöä harvemmin syö villasukat jalassa :D


( jäätelöt saatu 3 kaverilta )

Jäätelöpuikot kyllä kuuluvat kesään. Ensimmäiset jäätelökioskit ovat varmasti myös jo saapuneet toreille ja puistoihin. Mikä siinä onkin, että pakettijäätelöt mielletään aina syksyyn ja talveen ja puikot kevääseen ja kesään. Olikin ihanaa, kun Kolmelta Kaverilta on tullut nyt uutuusjäätelöpuikkoja. Olisin voinut kuvitella, että oma suosikkini olisi ollut kinuski-pähkinä, mutta suklaa-tryffeli vei kyllä voiton. Tykkään muuten harvoista suklaajäätelöistä, vaikka suklaa on muuten lempparini, mutta tämä uutuus meni kyllä ihan ykkössuosikiksi! <3 Niin ihanan rapea kuori kiitos pähkinöiden, tuli kivasti purutuntumaa :)Lapsen suosikki oli ehdottomasti tämä vadelma - valkosuklaa, ja siksipä en oikein itse edes ehtinyt sitä maistaa. Olen  muuten miettinyt villasukissakin oranssi-vaaleanpunaista yhdistelmää ja siitä tulisi muuten aika kivan värikäs yhdistelmä! Nämä jäätelöt muuten olivat ihanan herkullisia sekä isoja. Välillä minusta tuntuu, että jäätelöt pienentyvät vuosi vuodelta kuin itsestään, mutta näissä riitti kyllä syömistä. Ja näissä muuten vadelmakin on kotimaista vadelmaa!
En näitä villasukkia tehdessä tajunnut, että matchaantuisivat näin hyvin näiden jäätelöiden kanssa ja nyt tuntuu siltä, että olen taas täynnä väri-ideoita perussukkiin. :D Ainakin oranssi-vaaleanpunainen pitäisi kokeilla sekä eikä varmaan oranssi-ruskeakaan olisi hassumpi! Vaikka pienoinen villasukka-ahdistus onkin edelleen mielen päällä, mutta silti välillä sitä vain kaipaa sellaista perusvillasukkien tekemistä.


Mitä jäätelöä olet viimeksi syönyt?

2 kommenttia:

  1. Onpas muuten kivan näköiset jäätelöpakkaukset! Ihan uusi tuote ainakin minulle tuo. Sukat matchaavat tosiaan hienosti noihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja minusta oli muuten aika isot jäätelötkin ja niin hyvää :)

      Poista