perjantai 10. huhtikuuta 2020

Puikkoperjantai: Pitkäperjantain keskeneräiset

Heipparallaa ja se olisi sitten pääsiäinen ja pitkäperjantai! En poikennut tutusta ja turvallisesta ja päätin kirjoitella käsityökuulumisia tälle päivälle. Viime viikolla kyllästytti ja tylsistytti ja siitä johtuen ajattelin, että pidän pienen sukkatauon, mutta kovinkaan pitkä se ei kuitenkaan ollut. Sillä alkuviikosta aloitin jo uudenlaiset villasukat. Luulenpa, että kaipasin vain jotain haastetta villasukkiin, sillä perussukkia tuli neulottua aika paljon maaliskuussa. Villasukkatauko kyllä pysyy edelleen ainakin perussukkien osalta. Pyrin keskittymään nyt kaikkiin muihin töihin kuin villasukkiin, sillä vaihtelu virkistää.

En muuten olisi uskonut, että olisin kyllästynyt neulomiseen, mutta tietyllä tapaa kyllästyin. Se vain tosin vaati sen, että neulon enemmän haasteellisempia töitä, enkä vain perussukkia. Tämä on muuten neulomisessa juuri niin ihanaa! <3 Voi neuloa ihan mitä vain ja vaihtaa vaikka lennosta työtä, jos tekeekin mieli neuloa jotain muuta. Ja sen oman kehittymisen näkeminen on vielä parempaa! 

Villapaita on muuten valmis! Jihaa! Villapaita valmistui tuossa viime viikonloppuna ja villapaitakuume sen kun kasvoi. Haluaisin nimittäin aloittaa uuden villapaidan jos toisenkin. Tällä kertaa haluaisin kokeilla alhaalta ylöspäin neulottavaa villapaitaa. Viimeisen kahden viikon aikana olen nähnyt kaksi ihanaa villapaitaa, jotka haluaisin laittaa puikoille just nyt. Toinen olisi villapaita lapselle ja toinen aikuiselle. Harmillisesti ei vain ehkä ole lankaa ainakaan aikuisen villapaitaan, joten joudun ehkä hieman himmailemaan uuden villapaidan kanssa. Keskeneräisiä töitä tällä hetkellä on noin 2 plus yksinäiset villasukat. Yllättävän vähän keskeneräisiä, mutta eiköhän ne taas lisäänny jossain vaiheessa ;)

Mukavaa pääsiäistä kaikille! Huomenna blogissa ehkä hieman jotain pääsiäisjuttua ja ei se sunnuntaikaan ole ilman postausta ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti