sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

DIY: Miesten lyhytvartiset villasukat

Miehille ei monestikaan ole lyhytvartisia sukkaohjeita, niin päätin sitten luoda sellaisen. Tässä tulee siis helppo ohje miesten lyhytvartisiin sukkiin. Tämä ohje on roikkunut tuolla luonnoksissa todella pitkään ja kaikkea tämä kotonaoleilu saa aikaan, kun kaivoin tämän esiin. Sukat ovat siis annettu joululahjaksi, joten nyt on ihan hyvä aika näyttää ne täälläkin :D

Ohje löytyy siis marttojen sivuilta täältä. Muokkasin tietenkin ohjetta sen verran, että tein lyhytvartiset, ja resorin pituus on noin 6-7 cm. Nämä tulivat melkeinpä kokonaan neulottua miehen lyhyen työmatkan aikana ennen joulua ja se onkin se syy, miksi tein lyhytvartiset.  Lyhyissä villasukissa on se hyvä puoli, että tulevat valmiiksi pitkävartisia nopeammin eikä edes yhden sukan syndroomaan ehdi tulla. Raita on aina 10 kerroksen pituinen ja lankaa näihin meni yhteensä 84 g. Tummanruskea lanka on Novitan seiskaveikkaa, valkoinen myös sitä, mutta vaalean ruskea on Novitan Alpaca Woolia, sillä sitä oli jäänyt jostain aiemmasta työstä.

Eihän näihin muutenkaan mennyt lankaa juuri ollenkaan ja nämä onnistuisi varmaankin myös jämälankakeristä. Näihin muuten tein aikoinaan lapsellekin samoilla raitaväreillä sukat ja muistaakseni vielä kolmannet vauvan kokoakin sukat. Onpa muuten kiva välillä omia luonnoksia, että mistä sitä on aikoinaan meinannut kirjoittaa :D Tästä väriyhdistelmästä tulee itselle kyllä mieleen kahvi ja suklaa, mutta eipä hassumpi mielleyhtymä! Tällä hetkellä olen enemmän mieltynyt pienempiin raitoihin, mutta voisihan sitä välillä taas tehdä villasukat suuremmilla raidoilla!

Minkä värisiä villasukkia olet neulonut miehille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti