perjantai 3. huhtikuuta 2020

Puikkoperjantai: huhtikuun ensimmäiset keskeneräiset

Tämä viikko on ollut niin paljon parempi kuin viime viikko, oikeastaan kaiken suhteen! Neulominen on lisääntynyt, kun jätin turhan uutisten päivittämisen ja selailun pois. Muutenkin niin paljon parempi fiilis, kun ei tule seurattua enää niin paljon uutisia ja tiedättekö mitä, en edes koe, että jostain olisin jäänyt pois! Eli suosittelen kyllä uutisten vähentämistä ja sen ajan keskittymistä omiin mielenkiinnon kohteisiin, jos niistä tulee huono fiilis. Tällä hetkellä kun entinen minä olisi mennyt jonnekin (turhanpäiväiselle) uutissivustolle, niin uusi minä meneekin Pinterestiin tai Instagramiin haaveilemaan tai otan puikot käsille. Niin paljon parempi fiilis koko ajan! :) Enkä nyt tietenkään tarkoita, etteikö uutisissa olisi jotain hyvääkin tai etten seuraisi niitä ollenkaan, yleensä luen uutiset yhden tai kaksi kertaa päivässä; joko aamulla tai illalla. Ja näin on pärjätty ihan hyvin!


Mutta se niistä uutisista, mennäänpä asiaan eli tämän viikon keskeneräisiin. Tällä hetkellä keskeneräisiä on noin 5 kappaletta, mutta hyvää siinä on se, että oma kirjoneulesukkanikin eteni tällä viikolla. Jossain vaiheessa viikkoa olin tekemistä vailla ja otin vain tuon vanhan työn käteen ja aloin neuloa. Myös villapaita on jo hihoja vaille valmis. Lisäksi kehittelin aika ihanan pitsineulekuviomallin ja olen neulonut sitäkin. Tämä sai innostuksen oikeastaan siitä, että halusin käyttää keltaiset kerät pois, mutta pitkävartisiin villasukkiin ne eivät olisi riittäneet. Tein sitten nilkkapituiset villasukat! Sopii hyvin tulevalle kesälle!

Vesimelonisukat saavat myös jatkoa! Aloitin myös toista vesimelonivillasukkaa. Tähän sain oikeastaan idean yöllä (:D), kun olin hereillä. Lisäksi mielenkiinto on kasvanut myös vauvan unipussia kohtaan. En tiedä, mistä siihen sain idean, mutta yhtenä iltana ennen nukkumaanmenoa huomasin katselevan unipusseja ja vauvan peittoja! Vauvan asusteet ja vaatteet ovat kyllä niin ihanan suloisia :D Tällä viikolla on myös kyllä koettu pieniä tylsistymisenkin merkkejä, mutta eiköhän tästä positiivisella asenteella selvitä. Lähitulevaisuuden neuletavoitteet olisi kiva olla pidempikestoisia neuletöitä, sillä villasukkien neulominen on pienesti tylsistyttänyt. Päätinkin pitää mahdollisesti pienen tauon villasukista. Katsotaan, kuinka pystyn siihen :D

Mutta nyt toivotan mukavaa perjantaita ja viikonloppuna luvassa täällä jo huhtikuun sukkaparia ja jotain miehille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti