perjantai 25. syyskuuta 2020

Minun eka oma villasukkamallini - löytyy nyt Ravelrystä

Taisin sanoa jo vuoden alussa, että tänä vuonna teen uusia juttuja enemmän. Mielessä on ollut jo oikeastaan siitä asti neuleohjeiden suunnittelu ja useimpia malleja olenkin jo työstänyt ajatustasolla ja kokeiluasteella ainakin. Tämän villasukkaidean sain kesällä ja pistin heti tuumasta toimeen. Tiesin heti, että tästä teen ensimmäisen villasukkamallin ravelryyn. Muistan kun istuin mökkimme terassilla ja selailin jotain käsityölehteä. Mielessä oli jo pidempään pyörinyt malli kukkakuviosta. Kerran jo lähes aloitinkin sellaisen Dropsin ohjeella, mutta jokin siinä vain oli, eikä malli edennyt pidemmälle ja purin koko työn. Kunnes taas tästä mallista piirsin kuviota automatkalla, kun olin niin innoissani.

 


Näiden villasukkien nimi on Kukkaisat, sillä kuvio muistuttaa kukkia ja kesäkukkien rakastajana nimi ei voisikaan olla mikään muu :D Lankana näissä käytin Novitan 7 veljestä Lappi -lankaa, johon olen ollut tykästynyt jo pidempään. Mutta malli sopii samanvahvuisille muillekin langoille esimerkiksi 7 veljestä, Kaupunkilangan Kivijalka tai vaikkapa Pirta-lanka, jota löytää ihan Cittareista. 


Ohje on ilmainen ja löytyy nyt Ravelrystä. Malli on helppo ja väittäisin, että menee ihan television katseluneulomisenakin. Ja nyt kun olen vauhtiin päässyt näissä neulemalleissa, niin toinenkin on jo loppusuoralla. Se onkin sitten jotain ihan muuta kuin kesä ja kukat ;) Jos kokeilet tätä neulemallia, niin otan ilomielin palautteesi vastaan. Jos jaat kuvasi Instagramissani niin tägää minut @sweetsandsocks niin jaan kuvasi omassa instagramissani.

Näihin tunnelmiin. Neulomisen iloa ja intoa ja kivaa viikonloppua! 

Tässä vielä linkki  Ravelry-kauppaani josta löydät tämän ohjeen!  Suosittelen kirjautumista, sillä en ole varma, saanko tähän sellaista linkkiä, mikä toimisi ilman kirjautumista. Kirjautuminen on helppoa ja ilmaista, ja hakusanalla Kukkaisat  niin luulisi ohjeenkin löytyvän.


6 kommenttia:

 1. Wau! Onnea ensimmäisestä omasta mallista ♥ Heti kun innostun pitsisukkia neulomaan niin tämä menee kyllä kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voin suositella, tää on kyllä helppo vaikkei pitsisukista tykkäisikään! :D

   Poista
 2. Nämä olisivat kyllä juuri passelit eräälle ystävälleni :3 Vielä kun löydän kaappien kätköistä sopivan langan niin á vot!

  Kiitos ohjeesta ja onneksi olkoon! :3 Tiesitkö, että Sukka-Finlandia 2021 hakee uusia suunnittelijoita kisaa varten?

  VastaaPoista
 3. Jaiks, kerro sitten miten onnistui :D Ja kiitos! Enpä ole kuullutkaan tästä Sukka-Finlandian hausta, täytyypä tutkia asiaa vaikka en usko, että nyt niin hyvä suunnittelija olisin. :)

  VastaaPoista