tiistai 29. syyskuuta 2020

Kolme suosikkia Novitan sukkalehdestä

Tämä lehti on minusta enemmän kuin vain pelkkä sukkalehti <3 En ymmärrä, miksi elokuussa ajattelin, etten sitä ostaisi tai oikeastaan ajattelin, etten ennakkotilaa sitä vaan hankin sen hieman myöhemmin. Laskeskelin, että omia projekteja oli niin paljon meneillään, etten haluaisi ottaa enää enempää projekteja tulille. Noh, toisin kävi, kun menin voittamaan kyseisen lehden ja siitä lähtien olinkin aivan myyty lehdelle :D Instagramissani olenkin vilautellut malleja sieltä, mutta nyt ajattelin tehdä tällaisen vanhan kunnon kolme omaa suosikkia -postauksen, koska se sai kannatusta IG:n kyselyssä. 

 

On totta, että lehdessä on paljon kirjoneulemalleja. Itse en ole niin suuri kirjoneuleen ystävä, vaikkakin tänä vuonna olen yllättänyt itsenikin kirjoneuleen suhteen mm. suunnittelemalla omat kirjoneulesukat :D Minusta lehti ei vanhene kuitenkaan ja se kannattaa hankkia, vaikka ei nyt kirjoneule ei olisikaan suosikkijuttu. Lehteä on ihana selailla sunnuntaiaamuisin samalla kahvia juoden ja haaveilla villasukkien aloittamisesta. <3 Pienenä vinkkinä annan muuten, että lehdessä on minun ikuinen suosikki helppo kirjoneulemalli, ja sitä suosittelen kyllä kokeilemaan. Olen neulonut tänä vuonna niitä aika monia pareja, kun ihastuin helppoon malliin. Kirjoneuleeseenkin voi jäädä koukkuun, vaikka siitä ei niin kovin paljon tykkäisi <3. Lehden lopussa oli nimittäin muutamia sukkamalleja aloittelijoille, joista olen tainnut tehdä lähes kaikki. Sieltä löytyivät ne ihanat palmikkosukat ja piirakkasukat, jotka taitavat olla aika monen neulojan suosikkimalli. 

Mutta tässä postauksessa kerron kolme omaa suosikkimallia, jotka ajattelin tehdä ja jotka nousivat sieltä ylitse muiden ensisilmäyksellä. Voisin tehdä tällaisia postauksia eri teemoilla tyyliin esimerkiksi näistä haaveilen, sillä lehdessä oli monia malleja, joista haaveilen, mutta en ole varma, saisinko näitä koskaan puikoille :D . Eli tämä postaus keskittyy niihin malleihin, jotka realistisesti ajattelen neuloa jossain vaiheessa. Lopputulos voi silti olla toinen ja puikoille päätyy eri malleja, mutta näihin malleihin olen ihastunut nyt ensisilmäyksellä. Jätän nyt kuitekin tästä listauksesta piirakkasukat pois, sillä ne tuli jo neulottua. 

Ensimmäisenä kiinnitin huomioni, että lehdessä on myös malleja lapsille ja vauvoille ja se olikin todella kiva yllätys. Niinpä niistä nousikin ylitse muiden yksi Niina Laitisen suunnittelema malli. Malli näyttää niin kivalta, että tulee melkeinpä vauvakuume :D 


Toinen malli, johon heti kiinnitin huomioni, on Sari Nordlundin suunnittelema malli. Hiukan petyin, kun malli onkin Venla-langalle, johon en ole vielä muodostanut rakkaussuhdetta. Mutta lupasin itselle kuitenkin kokeilla tätä mallia, kunhan ensin saan valmiiksi eräät toiset sukat Venlasta ja josko niiden myötä ihastuisin lankaan. Sen verran kärsimätön luonteeni kuitenkin on, että tästä mallista piti hieman modifioida malli seiskaveikalle, ja olenkin melkein jo tehnyt ne sukat :D

Kolmas suosikkimalli olikin vaikea valinta, mutta päätin luottaa (taas!) Niinan malliin, sillä minulla ja Niinan malleilla synkkaa lähes aina <3Tässä mallissa onkin isoja kokoja ja saattaapi olla se päätyykin puikoille heti, kun vain puikkoja vapautuu.

Tässä oli nyt vain murto-osa omista suosikeista ja musta tuntuu, että mitä enemmän luen sukkalehteä, sitä enemmän myös suosikkeja tulee lisää tai ne muuttuvat :D Lehdessä oli myös aivan ihana oravasukkamalli. Malli on kirjoneuletta, mutta niin ihana, että suunnittelen myös sen aloittamista. Aiemmin  ihastelinkin oravapipoa, ja mikä ihana idea olisikin tehdä ne molemmat vaikkapa syntymälahjaksi tai joululahjaksi. Mutta katsotaan, että mikä näistä vaiko jokin muu päätyy ensimmäisenä puikoille. Loppuun laitan vielä kuvan todella hauskasta mallista. Hauskat nuo puolukat nimittäin alla olevissa sukissa. :)

 

Oletko sinä jo hankkinut Novitan sukkalehden? Mikä oli suosikkisi? 

PS: Seuraa minua @sweetsandsocks Instagramissa niin näet ajankohtaisesti mitä olen mahdollisesti jo aloittanut sukkalehdestä. Ensimmäiset piirakkasukat ovat nimittäin jo valmiina.

2 kommenttia:

  1. olen aloittanut jo kahdet.okei hieman soveltaen.eipä voi valita vain yhtä suosikkia.onneksi on paljon muutakin kuin kirjoneuletta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, jo kahdet aloitettu, kivaa :) Joo, näiden suosikkien valitseminen on aina vaikeata. :)

      Poista