perjantai 18. syyskuuta 2020

Puikkoperjantai: Jämälankasukkia ja muuta ihanaa

Tämä viikko alkoi kyllä maailman parhaiten, sillä sain tietää, että voitin Novitan sukkanumeron Instagramin kilpailusta. Pienestä asiasta sitä tuleekin iloiseksi, mutta jokseenkin kiva ylläri maanantaille. Myös siksi olenkin tykännyt nyt järjestää arvontoja omassa Instagramissani, sillä minusta on myös ihana ilahduttaa pienellä lankapaketilla ihmisiä. <3 Mutta tämä viikko on pitänyt sisällänsä jämälankojen tuhoamista, uusien ideoiden työstämistä, ja kyllä, puolukoiden poimimista. :D

 

Keskeneräisten määrä on pysynyt jokseenkin samanlaisena kuin viime viikolla. Toki ne keskeneräiset ovat muuttuneet, sillä jotain on tullut valmiiksi, ja uusia töitäkin aloitettu. Olen huomannut, että automatkalla minulla täytyy olla jokin helppo työ. Niinpä yleensä automatkakäsityöksi päätyykin raitavillasukat. Tällä kertaa tutkailin hieman enemmän jämälankakeriä ja valitsin niistä muutamia mukaan. Tällä kertaa jämälankasukkina syntyi lyhytvartisia sukkia, sillä kerät olivat niin pieniä. Muutenkin saa aina jännittää, että riittävätkö kerät. Lisäksi täytyi tietenkin aloittaa uudesta sukkalehdestä uudet sukat. Kokeilen ensimmäistä kertaa muuten erästä mallia, joka on ollut mielessä jo pidempään, mutten ole saanut sitä valmiiksi koskaan. Tuntuu, että tämä malli on muuten aika monen neulojan suosiossa.

Syyskuu on kyllä aina tosi kiva kuukausi. Ei ole vielä niin pimeää, mutta silti vähän syksyistä. Ja tänä vuonna olemme saaneet nauttia myös ennätyksellisistä marjasadoista. Tällä viikolla piti nimittäin vielä poimia vikat puolukat, mutta nyt lupaan, että marjat ovat tässä :D Hakusessa edelleen kivat puolukkareseptit.

Näihin tunnelmiin, kivaa viikonloppua! Ja muuten, kerro ihmeessä haluatko omia suosikkeja / fiiliksiä Novitan sukkalehdestä? Voisin tehdä sellaisen omat suosikkini postauksen.


2 kommenttia:

  1. onkos ilmestynyt uusi sukkalehti novitalta.äkkiä ostamaan.petyin a lehtien lehteen.oli vain kirjoneuleita.hukkaan meni rahat tilatessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan hitsi kun petyit. :/ Vaikka on siellä mun mielestä muutamia ei-kirjoneuleitakin ja suosittelen muuten siellä lopussa olevia klassikkomalleja: palmikkosukat, piirakkasukat, helpot kirjoneulesukat. Helpoille kirjoneulesukille muuten ehdoton suositus, en itsekään ole kovin suuri kirjoneuleen ystävä mutta noi on ihan superhelpot ja tein niitä keväällä todella paljon eri koossa, kokeile ihmeessä jos vaikka tykästyisit :)

      Poista